Behandling

12 October 2015 21.46

Spa på maldiverne – og banan i håret.

Jeg er på ferie på Maldiverne og nyder det virkelig virkelig meget. Her er så vidunderligt smukt og vidunderlig varmt -lige hvad jeg trængte til.

Jeg har selvfølgelig prøvet deres spa flere...

Tips og tricks

05 February 2015 20.48

Lad ikke din sunde Juice eller smoothie blive usun...

Her i den populære “juice detox tid” vil jeg gerne dele med jer, at det er særligt vigtigt at skylle munden med vand efter du har drukket din juice/smoothie - også selvom du børster...

Træning

26 January 2015 12.07

Hvordan ser din mave ud når du træner?

Mange af os både kvinder og mænd har en delle på maven, og har svært ved at komme af med den!

Meget af den delle der sidder direkte på maven skyldes usund kost - men der er også mange som...

Sundhed

23 September 2014 23.07

HVAD ER SUNDHED... For dig?

Er det at være tynd? Er det at spise 10 gulerødder hver dag? Er det at løbe 5 km hver dag? Hvad er sundhed egentlig?

Det bedste sundhedsråd må være det der er mest individuelt. Hvad der er...

Kindly update wellness profile field in your account edit page

Denne blogger har endnu ikke lavet nogle anmeldelser...

Oplysninger

Jeg bor i Østerbro
Familie 2 skønne piger på 2 og 7 år.
Alder 37
Yndlings træning Styrketræning, reformer træning og løbetur udenfor hvor jeg rigtig kan indånde luften.
Favorit behandlinger forkælelse hos Amazing space med spa behandlinger og Fire ’n’ Ice ansigtsbehandling i wellcome spa
Bedste livret Min egen mad ! –og mine grøntsags juicer
Jeg elsker Mine børn ud over alle grænser, mine dejlige veninder og venner, min familie, min tilværelse hvor jeg er så heldig at arbejde med det som jeg brænder for, at se mine idéer blive til virkelighed, nye relationer, at Hjælpe, at putte, spa, chokolade

Om Rikkemaija Dif

Jeg er måske den kvinde i verden der får flest idéer?! Jeg hedder Rikkemaija og jeg har altid et eller andet i gang. Jeg er 36 år og lykkelig mor til 2 helt vidunderlige piger. Jeg har arbejdet som sundhedscoach i snart 8 år.

Jeg er uddannet massør, kostvejleder, personlig træner og nlp practitioner. Ydermere er jeg forfatter til bogen; ’Veninde-guiden til MORskab’ som jeg lavede efter jeg selv fik min første datter. Den handler om at være mor fyldt med gode råd om kost og træning til brug før, under og efter fødslen. Så er jeg blogger på 4. år (gohotnhealthy.dk) så følg endelig med der også.

I det daglige arbejder jeg med kunder der ønsker at tabe sig og være stærke, det kalder jeg ’Fit in 4 weeks’ ! Derudover har min webshop hvor jeg udover mine egne produkter også sælger andre ting som jeg selv elsker at bruge. (www.gojch.com)

Wellness er for mig alt der indbefatter at gøre noget godt for sig selv. Det kan være at spise god sund mad, at træne sin krop, at få spa behandlinger, gå en tur i skoven, ved vandet eller at grine med sin familie. Man kan aldrig få nok wellness. For mig kan wellness også være et langt bad hvor jeg virkelig har tid til at bruge mine yndlings produkter og føle at jeg gør noget godt for mig selv.

Det jeg ønsker at dele med jer her på HeyWellness er en masse gode råd og tips til hvordan du i din hverdag kan gøre små ting der gør dig sundere og stærkere. Du er velkommen til at skrive til mig, jeg vil gøre mit bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Tak fordi du læser med. Alt godt til dig, Kh Rikkemaija

Har du glemt din kode?Klik her