Ansigtsbehandling

05 November 2016 15.57

DollFace har fået en ny stjerne... Nanna Miliaras!...

En af de 'ting' jeg altid tillader mig selv, også i arbejdstiden, er at få en 90 minutters Extra DollFace ansigtsbehandling oppe hos Nanna...

Velvære

28 August 2016 21.02

Meditationsretreat - ikke kun for "gamle hipp...

Meditation er mit vigtigste værktøj til at "klare" livet... For jeg må nogle gange indrømme jeg også må "klare" livet! Det kan jo sagtens være du går rundt og tror mit liv er lutter lagkage og...

Spaophold

18 June 2016 10.01

Hvem har ikke lyst til at stikke af (til Falkenber...

Den 13. juni fyldte jeg 34 år... Det var en kold, blæsende og grå mandag. Selv ikke morgenmadsbordet og gaverne derpå kunne ændre på humøret - hehe... Ej så slemt var det ikke! ;) Men mandage er i...

Velvære

04 May 2016 09.34

Fra valget af skønhedsbehandlinger, tasker og feri...

I snart 17 måneder har jeg været mor, har jeg vænnet mig til det!? Hmm tjaaa og næææhh… En skøn kvinde fortalte mig engang at hun ofte kiggede på sine to børn og tænkte ”gad vide hvornår deres...

Massage

02 March 2016 20.44

90 min velværemassage hos Cecilie Stampe på Freder...

For noget tid siden, faktisk over 1 et år siden var jeg forbi Cecilie til en FANTASTISK 90 min massage, læs om hele oplevelsen herunder...

"Trods Cecilies unge alder på kun 23 år, må jeg...

Ansigtsbehandling

29 February 2016 16.46

Dybderens for huden og balsam for sjælen, hos Doll...

Tiden går og klokken slår… Min hud ældes, spændstigheden mindskes og stregerne omkring øjnene bliver flere, alt i mens min frygt for tilbagevendende ”akne” lurer i baggrunden.

Vi gør så...

  •  
  • 1 of 7
  • >>
DollFace

Byens Bedste Brazil,
ansigtsbehandling & voks af ben


DollFace

Østergade 13, 1. sal
1100 København K
TLF 33913917
www.dollface.dk

Bikram
Yoga


Bikram Yoga

Ryesgade 23
2200 København N
TLF 88614277
www.bikramcph.dk

Laserbehandlinger & Mesoterapi


Pure-Face

Østerbrogade 27, 1. sal
2100 København Ø
TLF 35850035
www.pure-face.dk

Denne blogger har endnu ikke lavet nogle anmeldelser...

Oplysninger

Jeg bor i København K
Familie Mand og baby Uma
Alder 32
Yndlings træning Yoga, ridning, Energii, løbetur med min hund i skoven.
Favorit behandlinger Signature ansigtsbehandling hos Helle i DollFace, dybdegående massage, velværemassage, ansigtsakupunktur, kropsbehandlinger.
Bedste livret Grillet laks eller dorade med grønt, kyllinge meat balls fra Union Kitchen, hindbærsnitter.
Jeg elsker Min mand, min familie, min LabraDoodle Karma, venindetid, meditation, at rejse og opleve nye steder i verden, yoga i Indien, kaffe med soyamælk og mit arbejde.

Om Pernille Caroline Lotus

Bag Wellness Queen facaden finder I mig, Pernille Caroline Lotus, i skrivende stund 32 år og lykkelig gravid. Jeg er vaskeægte WellnessLOVER og har beskæftiget mig med wellness; behandlinger, produkter, rejser, spa ophold m.m. kort sagt ALT indenfor wellnessverdenen i snart 7 år. Jeg skabte fx. Danmarks første wellnessunivers for snart 6 år siden, ydermere driver jeg et dealsite med wellnesstilbud og tilhørende wellnessblog på 4. år, foruden at være Editor in Cheif @ HeyWellness. 
 
For mig er “wellness” mit break i en travl hverdag! Det kan være alt fra en løbetur i skoven efterfulgt af en tur i det kolde hav, og så ind i de varme bade hos Skodsborg Spa, til klassikeren som 1 times massage hos en god massør i Kbh K, eller mine ugentlig yogastunder hvad enten det er Bikram Yoga eller klassisk Hatha Yoga, der nu primært er Gravid Yoga. Kort sagt er det wellness, yoga og meditationsretreats i Sverige der fylder en del af mit liv med glæde. Ansigtsbehandlinger (såsom laserbehandlinger, dermaroller og mesoterapi) går jeg selvfølgelig også til, men det er ikke altid lige velvære-agtigt for mig, da jeg har lidt problemhud hvorfor jeg hellere kalder dette for nødvendige skønhedsbehandlinger for at holde mit udseende smukt og fint.

 

Nu jeg er Editor in Cheif @ Hey Wellness, er jeg så heldig at skulle teste de wellnessbehandlinger, produkter, spa ophold, m.m., jeg anmelder min blog, og går derfor til behandlinger helt op til 3 gange om ugen. Dette betyder at jeg har prøvet det meste indenfor wellness, og jeg ønsker selvfølgelig at dele ud af mine erfaringer her på bloggen – så du, som læser, kan få et helt personligt og unikt indblik i diverse forskellige klassiske og nye wellnessbehandlinger.

Er det således at du tænker “Ej jeg har da lige hørt om en ny behandling eller den der treatment kunne jeg da egentlig godt tænke mig at prøve, eller mon det virker på mig?” så skriv til mig, som kommentar under et blogindlæg eller på mail pernille@heywellness.dk, og jeg gør alt for at få den testet og anmeldt. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig… Jeg har altid travlt og er konstant på farten, men jeg skal gøre mit bedste for at besvare din mail så hurtigt og fyldestgørende som muligt.

Tak fordi du læser med.

Med kærlig hilsen,
Pernille Caroline Lotus

Har du glemt din kode?Klik her