Træning

30 October 2014 14.48

Den der motivation....

Jeg har været væk fra bloggen i noget tid. Det skyldes egentlig ikke mangel på lyst, men mere en overdådig mængde travlhed, som er begyndt at sætte sig i cellerne som træthed.

Og det er...

Træning

06 October 2014 14.42

Mit første maraton - av for den!

Søndag d. 28/9 løb jeg mit liv første maraton. Stedet var Odense, og jeg gik nok en anelse uforberedt til opgaven.

Selvom jeg har løbet en del, så har jeg på ingen måde trænet målrettet...

Inspiration

25 September 2014 20.41

Den gode fødsel - forbered dig!

’Du kan alligevel ikke forberede dig på det’. Hvor mange gange er den sætning ikke blevet sagt, når kvinder har talt om fødsler. Og som gravid er det sikkert også noget, du hører igen og igen....

Kindly update wellness profile field in your account edit page

Denne blogger har endnu ikke lavet nogle anmeldelser...

Oplysninger

Jeg bor i Frederiksberg
Familie Mand, datter på 5 og datter på 3
Alder 36
Yndlings træning Triatlon dvs. Lange løb, hårde intervaller, svømning, cykling og styrketræning. Og ikke mindst hot yoga til at bløde kroppen lidt op.
Favorit behandlinger Dybderens og penslinger hos Din Transformer v. Sofie Runedatter – og ikke mindst hendes brazilian wax, som bliver udført med hendes egen, hjemmelavede, økologiske voks.
Bedste livret Jeg elsker al mad, der er grøn, levende og økologisk. Og så lige brændende kærlighed med et læs af bacon.
Jeg elsker Livet. Det prøver jeg på. Min mor døde alt for tidligt, og savnet af hende minder mig dagligt om, at vi kun er her på lånt tid. Det er slut, før vi aner det.

Om Mia L. Rasmussen

Jeg har hele mit liv døjet med uren hud og derfor kastet mig over et utal af behandlinger og produkter gennem tidens løb – nogle med større succes end andre. Nu, i en alder af 36, er kampen endnu ikke vundet, men tæt på. Jeg har nemlig fundet det, som er nøglen til succes for min hud. Og selvfølgelig hænger det også sammen med, hvad der fungerer godt for mit mentale velbefindende og ikke mindst min krop. Lever jeg sundt, ser jeg nemlig også sund ud. Det og meget andet vil jeg naturligvis blogge om!

Min problemhud førte mig som teenager til uddannelsen som kosmetolog og makeupartist, som jeg bestod med bravour. Men egentlig har jeg aldrig rigtig arbejdet med håndværket andet end på mig selv, venner, veninder og familie. Til gengæld har jeg brugt det som et teoretisk afsæt for i årevis at have skrevet om skønhed og wellness. Jeg er nemlig uddannet journalist og har de seneste 15 år skrevet for stort set alle magasiner og dagblade, der findes i Danmark, og jeg har været livsstilsredaktør på den hedengangne islandske mastodont, Nyhedsavisen, hvor jeg i lind strøm kastede artikler om wellness og skønhed efter læserne.

Nu er jeg mor til to små piger, og efter fødslen af dem har jeg kastet min kærlighed på fødselsforberedelse og har således min egen virksomhed, Den Gode Fødsel, hvor jeg underviser gravide i at føde. For ja, det kræver træning og viden at gøre sig klar til så stor en fysisk bedrift. Herudover har jeg mit eget forlag, hvori jeg blandt andet udgiver TRIATLON magasinet om, ja, triatlon. Og hvis der er noget, triatlon og fødsler har tilfælles, så er det behovet for teoretisk viden og kropslig læring! Mit største ønske her i livet er at sende mine børn godt på vej, at få en perfekt hud – og at gennemføre en ironman på under 11 timer. Ganske beskedent, ikk?

I mellemtiden vil jeg sørge for at klæde jer godt på med alle mine gode tips, tricks, viden og ikke mindst oplevelser udi skønhedens verden. God fornøjelse her på mit blogspace.

Har du glemt din kode?Klik her