Kropsbehandling

27 July 2015 14.31

Body-SDS – Tid til holistisk massage og afspænding...

Jeg var forrige onsdag på besøg hos Mette Jacobsen, som er Body-SDS behandler og healer, og indehaver af Bodyhour.

Body-SDS står for Body Self Development System og er meget mere end en...

Tips og tricks

03 July 2015 21.37

MUST carry on :) Tips til din håndbagage

Er du en af de heldige som snart skal på sommerferie, så har jeg et par tips til hvordan du kan gøre turen endnu mere komfortable.

Jeg har rejst en hel del på det sidste, både lange rejser...

Yoga

25 April 2015 16.01

Aerial Yoga! Giv din træning et frisk pust og dig...

Jeg er for nylig begyndt til Aerial Yoga. Måske har du hørt om det eller set billeder af folk svinge sig i akrobatlignende yogastillinger i en silkehængekøje hængende fra loftet. Jeg kan kun sige...

Sundhed

05 April 2015 12.09

Love love love ingefær, dens solgule farve og alle...

Jeg kan ikke få nok af ingefær og du har nok hørt det før; der findes en masse lækre fordele ved at spise mere ingefær! Ingefær er virkelig et vidundermiddel til dig, som gerne vil have gang i...

Inspiration

25 March 2015 17.02

Skab det liv du gerne vil leve <3

Den største transformation sker lige nu! Og med transformation mener jeg den forandring inden i dig, som gør dig til et gladere menneske.  

Føler du nogle gange, at du bare venter på, at et...

Velvære

25 February 2015 08.16

Yoga morgen! Velvære lige fra du lukker øjnene op…...

At starte dagen med et smil, positive tanker og bevægelse kan give din morgenrutine et løft og du vil hurtigt mærke en forandring i kroppen. Min tjekliste er en lille vejledning...

Kindly update wellness profile field in your account edit page

Denne blogger har endnu ikke lavet nogle anmeldelser...

Oplysninger

Jeg bor i København
Familie lille og hyggelig. Spirituel super MUM, jakkesæt far, hipster-bror!
Alder 32
Yndlings træning Vinyasa flow yoga, meditation, ridning, løb.
Favorit behandlinger Ayurvedisk pressure-point massage, Thai yoga massage, ansigtsbehandlinger, udrensende detox-kur
Bedste livret Risotto med kammuslinger, superfoods, raw-food, smoothies og juices, mørk orange chokolade og lakridsis.
Jeg elsker Hovedstand (yogaens svar på et ansigtsløft), rejser, aktiv ferie og yoga retreats (er forelsket i Bali og Sri Lanka) sociale medier, specielt Instagram og snapchat, strande (ikke mindst de danske), natur, dyr – livet!

Om Julie Sichlau

Okay, der er lige én ting du skal vide om mig! Det meste af tiden er jeg en omvandrende bumper-sticker med positive budskaber. Men jeg fordyber mig også i livets spørgsmål, og oplever skyggesiderne, som en læringsproces for hvordan vi kan blive gladere og friere mennesker. Jeg elsker hvordan livet er en rejse og at vi lærer noget nyt hele tiden – om os selv, om andre og om den verden vi lever i. Jeg glæder mig usandsynligt meget til at skulle dele min verden med dig.

Jeg blev uddannet yogalærer i sommeren 2014, og har oplevet en kæmpe forandring både i min krop og i mit sind. En bestræbelse på fornyelse, velvære og lykke fik mig af sted på mit livs rejse til Asien. Min passion er yogaens mangfoldige tilgang til at åbne hjertet og sindet, give slip på det vi ikke længere har brug for, og en uudtømmelig kærlighed til at skabe forandring.

Jeg elsker de sociale medier og den måde vi kan skabe kontakt til andre på og dele vores tanker, ord og billeder. Jeg stiller mange spørgsmål, og finder måske ikke altid svaret hurtigt, men ved at reflektere længe over dem, kommer svarene som regel. Min mission er enkelt - Hvordan kan vi leve i nuet? Skabe velvære, nyde nuet og være glade mennesker hver dag?!

Har du glemt din kode?Klik her