Inspiration

06 January 2016 16.48

Hvedegræs - En morgenrutine med shots

Jeg er egentlig ikke rigtig en morgen-person, men har altid følt, at hvis min dag startede godt, så lagde det tonen for resten af dagen. Det gælder også min sundhed/kost. Normalt starter jeg altid...

Inspiration

04 January 2016 20.03

BACK ON TRACK - første mandag i 2016 fejret i Pari...

Så blev det den første mandag i 2016. Jeg har valgt at starte året i Paris, så jeg har absolut intet at klage over, men det skal heller ikke være en undskyldning for ikke at komme i gang.

...

Inspiration

03 January 2016 19.24

Den dovne piges guide til et nytårsforsæt som hold...

Vi har allerede ramt den 3. Januar, og mange mennesker er i fuld gang med at udleve deres nytårsforsæt. Hvis du er bare en smule som mig, så er det først nu du er ved at komme rigtig ovenpå igen...

Kost

16 December 2015 16.04

Jordbær & matcha smoothie - smagen af sommer o...

Når det er koldt og gråt udenfor, kan man godt drømme lidt om sommer, bare engang i mellem. Den her smoothie er perfekt til at få tankerne tilbage til sommerens eventyr. Med denne smoothie (og den...

Inspiration

08 December 2015 16.29

20 råd mod julestress - og en rabatkode til Hvisk

Julen nærmer sig med hastige skridt, og for nogen (mig selv inklusiv) går det lige en tand for hurtigt. Hvis den ikke allerede har, så går der nok ikke længe, før "julestressen" sætter ind. Den...

Hår

03 December 2015 17.08

HOW TO: Take care of your hair

Der findes ikke en mirakel-kur, der kan forvandle ødelagt hår, til fyldigt, lækkert, "shampoo-reklame-hår" (hvis der gør, er det meget dyrt!). Den bedste løsning jeg er kommet frem til, er at...

  •  
  • 1 of 5
  • >>
Kindly update wellness profile field in your account edit page

Denne blogger har endnu ikke lavet nogle anmeldelser...

Oplysninger

Jeg bor i København
Familie Er det bedste jeg ved, både min ”rigtige” familie og den familie jeg selv har valgt.
Alder 27
Yndlings træning TRX, løb, HIIT, styrketræning, yoga og reformer.
Favorit behandlinger Elsker at prøve nye ting! Men generelt alt som efterlader min hud blød, smidig og med en dejlig glød (og ikke kilder for meget!).
Bedste livret Åh, skal jeg vælge?! Elsker mad og at nyde den i godt selskab.
Jeg elsker Alt og alle som gør mig til et bedre og gladere menneske (særligt mandag morgen), økologi, bæredygtighed, dyr, chokolade og avokado.

Om Cecilie Blaksted

Mit mål i livet er at være glad mandag morgen (en god indikation for at du har det godt generelt) og at efterlade et positivt aftryk på jorden, samt hos dem jeg møder på min vej. Det er en meget hippie-agtigt tilgang til livet, som jeg så vidt muligt, prøver at inkorporere i alle aspekter af mit liv, også i min sundhed og personlige pleje. 

Som produkt-junkie har 80% af mine lommepenge siden 4. klasse gået til, cremer der lovede mig det smukkeste hud, og hårplejeprodukter der lovede den bedste hårdag. I dag er jeg ikke i tvivl om at skønheden kommer indefra (gennem, kost motion og et positivt sind), men at wellnessbehandlinger og personlig pleje kan hjælpe på alle 3 parametre.

Det kan være svær at leve efter mine hippie-værdier i et urbant miljø i København. En stresset hverdag, fuldtidsjob, venner og familie som skal passes, en økonomi der skal hænge sammen og alle andre tænkelige undskyldninger/forhindringer kan komme i vejen, men det stopper mig dog ikke fra at prøve og konstant søge ny viden og tendenser der bakker mine værdier op (jeg er jo heldigvis ikke den eneste derude).

Jeg er langt fra perfekt, dette er bare min verden og mit bud på ideer til hvordan jeg kommer tættere på at leve et sundt, miljøvenligt og bæredygtigt dulle-liv.

”Practise what you preach” så her kommer aldrig til at stå noget om at cupcakes er dårlige for dig!

Personligt er jeg certificeret personlig træner, TRX, løbe- og reformer-instruktør. Derudover har jeg taget supplerende uddannelser/kurser indenfor kettlebells, funktionel-træning og kost. Har arbejdet i branchen i 7 år, og har blandt andet kørt flere slankeforløb og bootcamps. I dag har jeg min daglige gang i Senses på Vesterbo, hvor jeg underviser og var med til at udvikle Senses Cardio Core.

www.simplyfit.dk

Har du glemt din kode?Klik her