Forretningsbetingelser

Generelt
Heywellness.dk ejes af CBIT A/S (Bülows vej 3, 1. th, 1870 Frederiksberg, CVR: 20 24 32 44).

På heywellness.dk kan du som kunde købe ”last minute”-behandlinger fra samarbejdsklinikkerne indenfor 8 dage, og derfor kan bookinger ydes med stor rabat. Behandlinger bookes og formidles af HeyWellness, og udføres af den af kunden valgte klinik.
 
Ved køb på heywellness.dk accepterer du disse generelle betingelser og vilkår.

Bestilling af ’last minute’-behandling
På heywellness.dk kan du booke ”last minute”-behandlinger hos nogle af vores klinikker med stor rabat. Bookingen foregår på denne måde:
1.    Behandlinger bestilles online via heywellness.dk.
2.    Bookingen af behandlingen kommer først i stand, når det lykkes heywellness.dk at registrere betalingen fra dig. Skulle betalingen ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den angivne konto ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer behandlingen heller ikke i stand.
3.    Når betalingen af bookingen er gennemført, vil kvittering blive sendt pr. e-mail til den e-mailadresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. Hvis den ønskede tid er blevet booket og betalt af en anden kunde i mellemtiden, vil du få besked om, at booking ikke kunne gennemføres og der vil ikke blive trukket penge på dit kort.
4.    Kvitteringen skal udskrives og medbringes til den valgte klinik, når behandlingen skal udføres.

Priser
Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl.
Du kan benytte Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express og JCB. Der tillægges gebyr ved kreditkortbetaling. 
Fortrydelsesret og bortfald af fortrydelsesret
Du har ingen fortrydelsesret ved booking af ”last minute” behandlinger, eftersom booking af behandlinger på et bestemt tidspunkt er undtaget fra den normale fortrydelsesret for forbrugere, der handler online, i henhold til Lov Forbrugeraftaler § 18, stk. 2, nr. 12.

Personoplysninger
CBIT A/S Persondatapolitik er aftalt mellem parterne, og indgår som en del af denne aftale. Læs politikken her. Vi passer godt på dine persondata. Du giver samtykke til at modtage vores nyhedsbreve, tilbud og øvrige markedsføringstiltag, hvis du har klikket af i vinduet for dette i forbindelse med bookingen, og vi sender ud ca. hver 14 dag. Du kan altid give os besked om, at du ikke ønsker at få flere af vores tilbud mv.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
CBIT A/S sælger behandlingsydelsen og formidler kontakten til klinikkerne. Eventuelle klager eller mangelsindsigelser mv. kan derfor rettes til CBIT A/S. CBIT A/S anmoder dog om, at man først forhører sig og henvender sig hos klinikken.
CBIT A/S er alene ansvarlig for kundernes direkte tab i tilfælde af mangelfuld eller fejlagtig behandling leveret af en klinik og kun i det omfang, klinikken ville have været ansvarlig, hvis kunden havde købt behandlingen direkte hos klinikken. CBIT A/S fraskriver sig endvidere ethvert ansvar for indirekte tab og følgeskader som følge af mangelfuld eller fejlagtig behandling hos en klinik, herunder tabt arbejdsfortjeneste og øvrige indtægter, samt mistet fortjeneste, skader som følge af tab af eller nedsat førlighed, svie og smerte mv., med mindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
CBIT A/S bestræber os på, at heywellness.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at hjemmesiden til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. CBIT A/S kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af heywellness.dk, såsom skader på dine software- eller hardwarekomponenter eller tab af data. Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og den software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m.

Forbud mod misbrug og kopiering
Når du besøger eller bruger heywellness.dk, indvilliger du samtidig i, at dette kun er til eget brug. Uden særlig tilladelse fra CBIT A/S har du ikke ret til at kopiere, distribuere, ændre, publicere eller bruge hele eller dele af information indeholdt på heywellness.dk. Det er heller ikke tilladt at publicere links til heywellness.dk uden særlig tilladelse. Adgang til vores hjemmeside og forstyrrelse af dets funktioner, eller brug af redskaber til at overvåge eller forstyrre hjemmesiden er forbudt. Du indvilliger i, at CBIT A/S kan ekskludere dig fra sin hjemmeside uden forudgående varsel, hvis du misbruger eller på anden vis bryder vore retningslinjer for brug. Ved eventuelt misbrug anmelder CBIT A/S forholdet til politiet og vil om nødvendigt tage retslige skridt for at få kompensation for eventuelt økonomisk tab og/eller skade.
CBIT A/S forbeholder sig ret til at slette oplysninger, som er skrevet på det alment tilgængelige forum på hjemmesiden såvel som indlæg eller publikationer, som efter vores vurdering er stødende, upassende, nedladende, racistiske eller på anden måde overtræder gældende lovgivning.

Ændring af betingelser
CBIT A/S har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser og vilkår. De gældende betingelser og vilkår vil altid fremgå på heywellness.dk.

Lovvalg og tvister
Køb via heywellness.dk, som knytter sig til ovenstående betingelser og vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Enhver tvist mellem dig og CBIT A/S vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole, idet klager klinikkernes behandling dog kan indbringes for Sundhedsvæsnets Disciplinærnævn (se fremgangsmåde, kontaktdata mv. her)  

Virksomhedsinformation

CBIT A/S
CVR: 20243244
Bülowsvej 3, 1. th,
1870 Frederiksberg
Danmark
Telefon +45 3524 0810

info@heywellness.dk

 

Har du glemt din kode?Klik her