SMUK

26 August 2016 11.49
Maria Barfod

 

Ja nu er det ikke mig selv jeg taler om, høhø - men den følelse man kan føle helt inden i efter en behandling hos Naturlig Smuk af Heidi. Jeg har før skrevet om denne lille perle på Frederiksberg, den oplevelse kan du læse om HER. Jeg var meget glad for min sidste ansigts behandling, også udført af Heidi, så jeg vendte snuden tilbage, nu igen, da jeg trængte til en DEEP CLEANING. Det jeg rigtig godt kan lide ved Heidi´s behandling er at hun kigger på huden og vurderer hvad man har brug for og skræddersyer en behandling derefter. Hun har ikke totalt fastlagt rutiner. Nok noget hun kan, da hun er god til det hun gør og hvad jeg har skrevt før også lidt en nørd inden for hendes felt, da hun også selv laver produkter. Er stadig den største fan af hendes LIP BALM, der findes ingen bedre! 

I min behandling fik jeg afrensning, frugtsyrepeeling, koncentreret C-vit., udrensning af urenheder, peptidemaske, med afsluttende plejende og fugtgivende cremer til øjen- og læbeområde + ansigt. Under forløbet fik  jeg hovedbund massage (LUKSUS) og under hele behandlingen bliver der fokuseret på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet og ansigtsmuskulaturen.

Jeg var blid som et lam efter behandlingen. Det der akupressurpunkter ting er jo helt fantastisk, fik mig helt ned i gear - hvilket var fab, da jeg er lidt oppe at køre for tiden og har svært ved at finde tro.

Og her er jeg så. Ren, mild og taknemmelig over en fantastisk behandling hos NATURLIG SMUK

Så trænger du til lidt mig tid og har en time, så vil jeg anbefale at besøge NATURLIG SMUK og lige adde de 140 kr ekstra til også at have en LIP BALM med hjem, fra SMUK.

 

26 August 2016 11.49
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her