Naturlig SMUK

02 December 2015 11.59
Maria Barfod

Jeg har fuldført min 21 dages challange med at blive bedre til at rense min hud morgen og aften. Før var det kun morgner jeg gav tid til dette. Jeg har svært ved at spå om man allerede nu kan se på min linier om det har gjort en forskel men jeg kan absolut mærke det på blødheden af min hud og så er jeg lang mindre tør i huden. Hvilket jeg ikke troede havde noget med rens afgøre, tværtimod men det har hjulpet meget. Min hud plejer ellers at være meget tør her ved sæson skifte og koldere tider. Men en ny fan af micellar water, det er jeg blevet. Har brugt før omtalte GANIER, som er yderst drøj og kommer til at holde meget længe og uden tilsætning og parfumer. For at sætte punktum for mine gamle dårlige vaner og start på de nye og forhåbentligt smukkere hud, så har jeg besøgt Naturlig SMUK til en ansigtsbehandling.

Stedet ligger på frederiksberg allé nr 49 i københavn. Heidi som ejer stedet tog vel imod mig i døren og vi fik en snak om hvad jeg lavede og hun lige så. 2 kvinder som hver især nørder i hver vores fag. Jeg blev henvist til den opvarmede briks og fik tæppe på. For mig er det en skøn luksus med varmen, for jeg har ikke verdens bedste blodomløb og kan nemt kommet til at frys når jeg skal ligge stille en time eller mere. Ud over afrens, varmekompres, læbemaske, serum og dagcreme var der fokus på skupressurpunkter, bindevæv og ansigtsmuskulaturen i mit ansigt. Sidst i behandlingen fik jeg en 'tur' med hendes jadestens rulle som nu står øverst på min ønskeliste til jul. En behandling jeg ikke har prøvet før. Det var ud over afstressende ekstremt effektivt. Jeg døsede helt hen samtidig med at jeg følte der skete en masse i hud. Efter behandlingen følte jeg mig ikke bare ren men også som om jeg havde fået det vildeste ansigtsløft. Og her, dagen derpå har jeg stadig samme følelse, det er så fedt lige at få et par år tilbage i mit ansigt.

Af produkter brugte Heidi de fleste fra hendes egen linie SMUK. SMUK er 1OO% rene og aktive naturlige produkter baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologiske natur på Bali. Alle produkterne er rene, naturlige og med aktive ingredienser. Naturlig duft i vores produkter kommer fra virkelige blomster, planter og urter. Dette betyder, at hvis en creme dufter af lavendel, så er det ægte lavendel ekstrakt i produktet og ikke en syntetisk duft. 

Jeg gik der fra med 2 produkter i min pose, hendes serum 'vitamin booster' som er en blanding mellem en serum og en olie. Med et højt indhold af A, C og E- vitaminer kan den booste og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Pris 299 dkk som jeg syntes er en skøn pris for en serum. Derud over røg der også en SMUK lipbalm i posen. Den er med et strejf af pebermynte føles forfriskende, kølende og stimulerende på læberne. Pris 140 dkk, Jadestens rullen som hun også får lavet på Bali kom fluks på min ønske liste til juleaften.

Dette var en yderst god gullerod til en god nye vane om at HUSKE at rense min hud 2 gange om dagen!

02 December 2015 11.59
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her