Juice Cleanse

20 March 2017 13.04
Hanni Gohr

Jeg var på en 3 dages Slowjuice Copenhagen Cleanse i midten af januar, og nu når bikini kroppen snart skal vises frem, overvejer jeg at gøre det igen.

Jeg har været på en juice cleanse én gang før, hvor jeg selv lavede alt juicen. Dengang føltes det hårdt, i forhold til denne gang. Men denne gang var det hele også fra Slowjuice Copenhagen, som har skræddersyet juices, der dækker alle de behov kroppen har brug for.

Min største begrundelse til at rengøre mit system var (og er) min sukkerafhængighed. Jeg elsker chokolade, flødeboller og kager, og det vil jeg altid gøre, men vil gerne indtage meget mindre. Hvad angår at vælge en "kur", så er juice lige til højrebenet, da jeg også elsker alt slags juice. Slowjuice Copenhagen har to forskellige cleanses, og jeg tog den originale, da den har mest frugtsukker. Ikke det hvide sukker, men det gode sukker. Jeg ville nok panikke, hvis jeg tog den grønne, som er bygget mest på grøntsager, og meget mindre frugtsukker. Den er for den øvede juice-cleanser.

Det gik megagodt. Jeg havde allieret mig med min kæreste aka min rygrad, men tror faktisk godt at jeg kan klare det selv næste gang. Vi fik leveret to juice-pakker til 3 dage. Hver morgen starter med et glas vand med citron, og så fordeler du ellers juicene udover dagene kombineret med masser af vand og urtete.

Og jeg har skrevet disse dagbogsnoter til dagene:

Mandag: Føler ingen sult. Fryser meget om aftenen.

Tirsdag: Træt om morgenen, dropper planlagt morgentræning. Ikke sulten. Træner senere, yoga.

Onsdag: Træner om morgenen, reformer, fuld af energi. Ikke sulten.

Jeg var ikke sulten på noget tidspunkt, og jeg tror det er fordi “kuren” er så godt sammensat. Der var blandt andet en hampedrik, som var mælkeagtig, og det var rart med et afbræk i alt den juice.

Jeg trænede to af dagene, men ikke hård træning, det kan kroppen ikke. Kun yoga og reformer. Og det klarede jeg nemt. Den ene skulle dog udskydes til om aftenen, da jeg var meget meget træt om morgenen på andendagen. Faktisk er det godt at kombinere en juice cleanse med træning, da det sætter gang i cirkulatuionen i kroppen, og er med til at føre affaldsstofferne hurtigere ud af systemet.

Og så er der et helt andet overraskende plus.

Jeg havde så meget mere tid de 3 dage, fordi jeg ikke på noget tidspunkt skulle tænke på at lave mad, handle ind til mad, købe takeout. Vildt at tænke på at mad tager så meget tid i hverdagen. Næste gang gang planlægger jeg en juice cleanse i nogle travle dage. Til gengæld kan man godt savne hyggen omkring et måltid, men 3 dage af mit liv uden mad, men med lækker juice, det kan også noget. Min krop skulle heller ikke tænke på at forøje alt muligt føde, så den fik en pause. Mit sukkerforbrug blev minimeret, og det giver jeg udelukkende Slowjuice-cleansen æren for. 

Man kan bestille en Juice Cleanse her

20 March 2017 13.04
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her