Man behøver ikke at lide for skønheden

18 April 2017 08.06
Hanni Gohr

Jeg har fået min 3. omgang af permanent hårfjerning på benene, og jeg er den lykkelige ejer af hårfattige ben. Det er så fedt at mærke blødere ben, og meget mindre hår.

Denne post skal handle om at lide for skønheden, eller faktisk at undgå det. Første gang var jeg fik laser hos Cerix var ikke så slem, men anden gang gjorde det altså lidt ondt. Noget så simpelt, som at være træt eller noget hormonelt a la menstruation, kan have en stor effekt på min smertetærskel. Jeg har veninder, der siger at det bare stikker lidt, eller niver lidt, men der er jeg desværre ikke. Selvom jeg ikke er glad for at indrømme det, så er jeg åbenbart ret pivet, og jeg synes det gør ondt.

Efter 2. gang blev jeg foreslået at købe tryllecreme på apoteket af sygeplejersken Mette. Det er hende som har givet mig IPL de sidste to gange. Tryllecreme er lokalt bedøvende, og ja det tryller smerten væk. Det er fantastisk. Mette er meget opmærksom på min “pivethed”, og har også en kølende rulle og isposer klar, når jeg kommer. Jeg elsker at personalet hos Cerix er så opmærksom på mine behov. 

Så hvis du er som mig, så købt tryllecremen, inden en tur med laseren. Der er forskellige varianter og muligheder på apoteket, og de ved hvad man snakker om og kan guide.

Tip hermed givet videre til de pivede. Man behøver jo ikke lide for skønheden.

Efter min næste gang viser jeg før-og-efter-billeder af mine ben, så man kan se den kæmpe forskel.

 

18 April 2017 08.06
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her