At gøre livet lettere

23 October 2017 12.57
Hanni Gohr

Hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før? Ja vi laver taler om mine ipl-behandlinger på benene hos Cerix. Det gør livet lettere. 

Måske var det tanken om, at jeg er ikke "den type", der får den slags behandlinger, som afholdt mig fra det i så mange år. Sikke fordomsfuld jeg er. Jeg har bare altid haft en ide om at jeg er sådan en naturlig pige/dame/kvinde. Men det er jo noget vrøvl. Jeg har jo barberet mine ben siden teenage-årene. Og jeg har epileret siden midt af tyverne. SÅ nej jeg har da aldrig været den naturlige pige med mørke hår på benene.

Jeg gætter på at jeg skal have 2-3 behandlinger igen, og så er jeg færdig hos Cerix. Så til næste sommer skal jeg IKKE panikke på vej ud af døren, for der er ingen stubbe eller mørke hår, som afholder mig fra nederdelen. Jeg er hårløse Hanni (ej det lyder lidt forkert -oh well, I forstår ;-))

Jeg elsker de fremskridt man kan se, og til alle de som skriver til mig personligt på fb og instragram. Det virker virkeligt. Og det er et mindre first world problem, man skal tænke på som kvinde. Det er sgu da rart.

Man kan booke tid hos Cerix her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 October 2017 12.57
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her