A cup of detox, please

20 March 2017 11.40
Hanni Gohr

Forårssolens komme minder mig om at den varmere sommersol er lige om hjørnet (forhåbentligt). Og så er det jo frem med benene i de korte kjoler. Jeg er begyndt at forberede mig.

Jeg har endnu engang været forbi Sara Marias klinik Nui. Sidst fik jeg et naturlig ansigtsløft med akupunktur i ansigtet, læs om det her. Nui har fokus på naturlig velvære og skønhed med behandlinger, som akupunktur, cupping og ansigts zoneterapi.

Jeg er blevet cuppet (hedder det mon det?). Jeg fik en cupping behandling på benene og balderne. Som sagt er målet jo sommerben.

Jeg har altid frygtet cupping, og var sgu lidt bange for at få de store lilla mærker, man forbinder med cupping. Men cupping er selvfølgelig så meget mere end bare det. 

Hvis man har appelsinhud eller små buler, så tilfører cupping ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. Der kommer så gang i blodcirkulationen, fordi undertrykket fra sugekoppen renser bindevævet for affaldsstoffer og øger blodcirkulationen helt enormt.

Sara Maria er en skønhedsnørd, og man kan virkelig mærke at hun ved hvad hun laver. Sugekopperne sidder fast på en maskine, og de suger, mens hun dirigerer behandlingen.

Hun smurte mine ben ind i olie. Og det ene ben satte hun stationære cupper på, imens fik det andet ben bindevævsmassage med sugekopper, som køres hen over huden. Og bagefter det samme på den anden side. Den stationære gjorde ikke ondt, men massagen med sugekoppen gjorde lidt ondt, eller faktisk føltes det mere, som om mine ben var meget ømme.

I følge Sara Marie er der det syren, der er bundet til væv, som nu trækkes ud. Det er altså affaldstoffer, som trækkes ud, og dermed giver plads til en blodcirkulation, som så giver mindre buler og appelsinhud. Hun mener at det er den mest effektive behandling mod appelsinhud man kan få.

Behandlinger mod appelsinhud skal man have lavet 1-2 gange i ugen de første par uger, og derefter kan man supplere med en behandling 1 gang om måneden. 

Jeg fik nogle små lyserøde mærker, som forsvandt efter et par timer, og et flot stort lilla mærke på min ene balde, og den var væk efter nogle dage. Mærkerne får man, når bindevævet er fyldt op med affladstoffer. Så mærkerne er en en indikator på hvor mange affaldstoffer du har i kroppen. Jo mørkere mærker, jo flere affaldsstoffer. 

Jeg kunne se en effekt et par dage efter første gang. Min hud føles blødere, og hudtonen var mere jævn. Og det er helt uden sprøjter eller andet unaturligt.

Man man booke tid ved Nui her

 

20 March 2017 11.40
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her