Verdens bedste massage

15 November 2017 22.31
Gunnvør Virgarsdottir

Selvom man er pilates-instruktør, kan man altså godt have problemer med ryggen en gang imellem. Pilates gør meget godt, og det er især forebyggende – men hvis noget for alvor har sat sig fast, så anbefaler jeg altid mine kunder at tage forbi Carsten Esmark, som er zoneterapeut og manuel behandler. Han er den mest effektive massør, jeg nogensinde har været hos.

Carsten starter altid med en ’scanning’ af kroppen – han har en evne til at se små skævheder i kroppen og ’regne ud’ hvor de stammer fra. Alt i kroppen hænger sammen, og har man ondt fx mellem skulderbladene, er det højst sandsynligt at smerten stammer fra et andet sted i kroppen. Således også i mit tilfælde. Når jeg har været hos Carsten, har det altid været pga. smerter og låsninger i ryggen. Efter graviditet og amning og tre børn (som alle bliver båret på højre arm og hofte), så er det ikke sjældent, at jeg er øm et eller andet sted i ryggen. Og her fandt Carsten altså ret hurtigt ud af, at det skyldes en låsning i mit bækken – som faktisk gør, at mit ene ben er længere end det andet. Det er slet ikke unormalt, og det er ikke noget, jeg lægger mærke til – men det hænger uden tvivl sammen med de smerter, jeg ofte oplever, fordi kroppen kompenserer på alle mulige måder, som gør den skæv andre stedet.

 Første gang jeg fik at vide, at jeg både var låst i bækkenet, skæv i ryggen og med ét ben længere end det andet, blev jeg lidt forskrækket. Det lød jo ret alvorligt, men det er det altså ikke. Og det hele gav mening, da Carsten så ’knækkede mig’ forskellige steder for at løsne op, og jeg selv kunne mærke hvordan knæk i hofteleddet gjorde smerter mellem skulderbladene mindre. Det er altså vildt, jeg er meget imponeret – og jeg vil som sagt råde alle til at tage forbi Carsten, hvis de har problemer med kroppen.

15 November 2017 22.31
Gunnvør Virgarsdottir

Kommentér indlæg

KATEGORI

Har du glemt din kode?Klik her