Træning

G R A T I S - Træning på YO STUDIOS KBH

10 June 2017 12.21
Emilie Schack

Hej, 

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen det sidste stykke tid med det kan være at dette indlæg kan gøre det lidt godt igen. 

Du kan nemlig få en gratis uge på YO STUDIOS både i København eller Aarhus, hvis du er et nyt medlem. Alt du skal gøre er at sende en mail til infokbh@yostudios.dk og så fixer jeg resten ;) 

Der er både hold til når vejret er godt for så er vi udenfor men også når det regner så bliver vi indenfor. 

Så har du lyst til at kigge forbi YO og træne alt fra Shape, Barre, Dans til Yoga Vinyasa og Yin så er du mere end velkommen. 

Jeg håber vi ses, og ellers må du ha' en rigtig god sommer.

 

10 June 2017 12.21
Emilie Schack

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

YO STUDIOS KBH

10 January 2017 09.57
Emilie Schack

YO STUDIOS kommer til København

Jeg er så glad for at kunne dele denne nyhed med jer. YO STUDIOS fra Aarhus åbner i slutningen af januar sit andet studio på Islands Brygge. Der vil være masser af yoga, dans og barretræning. Det ligger et stenkast fra metroen i et NYC-agtigt, råt og kreativt miljø. YO STUDIOS åbner midt på ‘bryggen’, og der vil være masser af forskellige yogatyper, ballet, dans, barretræning samt mere almindelige styrke- og hiit hold. Udover holdtræning vil der også være hold til barslende mødre, gravide og til dem, som ønsker personlig træning.

Yama-mama her (altså mig) kommer til at blive medejer og daglig leder af YO KBH, og det glæder jeg mig så meget til. Jeg har efterhånden underviset og været mange steder, så har en del does and don't med i rygsækken. 

Jeg har spurgt Malene om hvorfor YO STUDIOS er blevet så populært i Aarhus?

“ YO er nærmest blevet en livsstil for mange aarhusianere. Jeg tror, at de er faldet for den rummelige og varme atmosfære, kvaliteten af undervisningen og så absolut de gode priser. Vi har skabt et eksklusivt univers, hvor alle kan være med uanset niveau eller økonomisk situation. Jeg glæder mig enormt meget til at få YO til København. Jeg er sikker på, at et sted som YO, hvor medlemmer bliver mødt ved fornavn i døren, har en plads i storbyen, hvor alt går stærkt”, Malene Arvin, stifter af YO.

Og så en ekstra lille ting, til launch eventet kan du få en voucher til en uges gratis træning, prøve en yoga- eller barretime og møde de skønne mennesker bag YO.

 

Launch Event

Lørdag d. 28 januar 2017.  

Kl. 12-16

Sturlasgade 14, M1

2300 København S

 

Jeg håber meget vi ses.

Namaste

10 January 2017 09.57
Emilie Schack

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Want ABS get this APP

24 June 2016 20.35
Maria Barfod

Der er en ny og GRATIS app til din tlf, lige i tide til din ferie. Så ingen undskyldninger for ikke at få lavet et par squads eller lidt håndstand. Muligheder er mange med denne app og kan gøres når du har tid og mange af øvelserne kræver ikke mere end netop din tid + lidt iver. Der er også muligheder for at tage den med i fitten, er det der du vil holde til i sommeren men jeg fortrækker strand eller natur, nu når solen skinner og her er denne app perfekt. Jeg er blevet en del af deres team og har nu et par videoer oppe. Der er flere på vej. Jeg er mor til 1 og lever sundt men ikke fanatisk - heldigvis. Træning er vigtig for mig fordi det holder min krop stærk og mit sind ligeledes. Her en lille intro til en af mine videoer XRZR - Maria Barfod og link til deres hjemmeside med link til gratis download af XRZR. KOM DA LIGE IGANG! 

 

24 June 2016 20.35
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

SOMMER RUTINE

20 June 2016 12.54
Maria Barfod

Jeg har fået en rigtig god trænings rutine op og køre. 

Jeg føler mig stærk og smidig og når aldrig at kede mig. Min kombo er Pilates på måtte, TRX og BIKRAM. Pilates gør mig stærk og giver mig en enormt velvære og så får jeg arbejdet med de små muskler som tit er svære at finde og holde fast i når man gør, fordi det som regle er de store muskel grupper man arbejder med. TRX giver mig ekstra power til mullerne og især arme som jeg ikke syntes jeg er så stærk i. Det nye for mig er at mixe det med BIKRAM. Jeg har en del væske i kroppen, det har min mormor og min mor ligeledes også, altså nok noget vi bare må accepterer. Men jeg har fundet ud af at jeg kan dræne den lidt ved at indtage en masse vand og så svede det ud i lange stræk med BIKRAM. Sjovt det kan være en fornøjelse at stå i sved dryppende og lugtende sal og svede tran i 90 min uden at forlade lokalet men det er det altså og min krop kan være helt ‘høj’ efter sådan en omgang.

Her en lille mor numse serie fra en TRXcph time. Det er aldrig kedligt med Benjamin ved roret:

https://www.instagram.com/p/BGHF2b2mmAA/

Du kan læse mere om mine favorit steder her:

PILATEScph

TRXcph

BIKRAMcph

20 June 2016 12.54
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

TRXcph

19 February 2016 13.17
Maria Barfod

Så er aktion BOOTY gået igang. Det er ikke fordi jeg ikke har nogen MEN den er blevet mindre efter jeg har født og den må da også godt blive lidt strammere, inden vi rammer sommeren. Derfor er jeg gået fuld ind på styrke. En af de ting der sætter godt skub i tingene er TRX. JEG ER VILD MED KONCEPTET. Det er styrke med egen krops vægt, udvilket af U.S. Marines. Her er en lille video med nogle af mine favorit øvelser:

Det fede ved denne træning er at man kan også rejse med sin TRX. Er man på hold som jeg er de selvfølgelig til rådighed hos TRXcph men jeg har også købt et sæt, som man let kan have med i kufferten er på på forretningsrejse eller med ungerne på badeferie. Den fylder ingen ting - men det er vigtigt man kan teknikkerne på forhånd og så er det ellers fri leg.

Lige nu har de tilbud på en måneds træning for kun 49 kr, køber du inden 1 marts!!! Kom så igang: http://trxcph.dk/forside

19 February 2016 13.17
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

PilatesCPH

18 January 2016 17.12
Maria Barfod

Jeg holder min træning godt her i januar og er glad for min beslutning om at træne mere muskel styrke end meditation og yoga. Ikke at jeg kan undvære det, nej nej. Ser enormt meget frem til at deltage i den fantastisk YAMA weekend som ligger om 2 uger. Der skal jeg strækkes og æltes godt. Min kombi af træning er disse dage Pilates og TRX. TRX er super fed råstyrke, hvor pilates er så lækkert hvis man vil have stærke lange slanke muskler. Bare se på en af min lære, Gitte! Cover billed til denne blog post. 

I Pilates laver man også en masse udstræk som f.eks. yoga. Det kan jeg virkelig godt lide, for det skaber sådan en dejlige balance og velvære i krop.

Og her er jeg så ... godt på vej og en smule morgentræt :)

18 January 2016 17.12
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

2016 = muller

28 December 2015 22.31
Maria Barfod

2016 står der snart i min kalender. Jeg glæder mig faktisk. Det har på nogle måder nemlig været et lidt tungt år. Der har været meget arbejde og en del sygdom for mit vedkomne, dum kombi. Jeg har dog en plan for det nye år. Jeg har måtte bruge det meste af min trænings tid i 2015 på ro, lange stræk og varme i yogasalen, da jeg ikke har haft overskud til at træne hårdt med hverken krop eller sind. I år vil jeg ligge flere kræfter i styrke. Jeg trænger til at kunne flexe med mine bøffer og føle mig stærk i krop og hoved. Jeg vil blive bedre til at sig nej til det der skaber ubalance og gå 100% efter min mavefornemmelse, for den holder oftes stik.

Da jeg fødte for 3 år siden havde jeg dette billed som motivation for hvordan jeg skulle se ud post graviditet.

Haha ja, grin du bare, ved godt træning ikke også giver dette flotte fjæs. Men altså, hun ser sund ud og har gode muller - min plan for 2016. Min styrke, de 'store' muskler og core vil jeg træne hos http://trxcph.dk. Har skrevet om det før og er stadig glad for træningen og de resultater det giver. Men jeg vil supplere det med Pilates, for jeg er typen der får ret pumpede muskler, hvis jeg selv skal sige det og går nemt en bukser størrelse op, går jeg for hårdt til den med ‘pumpe’. Pilates dyrker jeg hos http://pilatescph.dk og det har været med til at ændret min ben struktur en kende. Kendte ikke rigtig til træningsformen før efter min fødsel men blev hurtigt fan, bare efter 10 lektioner, da jeg så min krop transformere sig. Ikke at jeg nu har tynde ben men har aldrig haft så slanke ankler som efter jeg har trænet pilates.

Jeg har også i starten af det nye år et spændende møde, jeg håber udvikler sig men meget mere om det hvis min plan går op!

28 December 2015 22.31
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

10 DAGES BIKRAM CHALLENGE

11 November 2015 10.40
Cecilie Blaksted

Jeg ELSKER udfordringer og jeg siger sjældent nej til en god challenge! Så da min veninde Ida (Fredes kusine) udfordrede os til en 10 dages Bikram Challenge, kunne vi naturligvis ikke sige nej. Ida er selv instruktør hos Bikram Yoga Copenhagen, og kommer ofte på mine Cardio Core hold i Senses. Tror egentlig gerne hun ville give gengæld for de hårde timer jeg normalt udsætter hende for!
For jer som følger mig på Snappen (Snapchat: ceblak), er det vist heller ikke gået forbi næsen på jer, at vi kæmpede os igennem 10 dages Bikram (på alle mulige og umulige tidspunkter af døgnet). Her kan du læse lidt om vores challenge og få lidt gode tips og tricks, hvis du skulle overveje en lignende udfordring.

Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,
Om Bikram Yoga:
Bikram yoga er 26 positioner/stillinger og 2 åndedrætsøvelser som du skal igennem hver gang. Dette varer 90 minutter og  foregår i 40 graders varme med en "eksotisk" luftfugtighed. Sekvensen er den samme, og du laver de fleste øvelser 2 gange. Den første halvdel er stående stillinger og resten liggende på måtten ( det bliver det altså IKKE nemmere af). Du kommer hele kroppen igennem og har tid i mellem alle stillinger til at mærke påvirkningen på din krop. Instruktøren viser ikke stillingerne, men taler dig igennem dem. De taler MEGET hurtigt, men siger det samme hver gang, så ingen stress hvis du ikke fanger det første gang;)
Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,

Det skal du bruge:
- En yogamåtte og et håndklæde! Jeg har en fiks måtte fra Yama som er specielt udviklet til hot yoga og derfor er måtte og håndklædet i et. Du kan også leje en måtte i studiet.
- Et lille ekstra håndklæde til sved, for ja du sveder!
- En drikkedunk, jeg var mega glad for at have en termo-dunk så vandet var koldt hele tiden.
- Pose til dit våde tøj! (tro mig du vil ikke have det tøj ned i tasken bagefter!)
- Almindeligt "yoga-tøj", så lidt som muligt faktisk. Jeg kan bedst lide at have lange tights på og det gik fint, men alt er tilladt;)
Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,
Når du laver det samme HVER dag i 10 dage kan du lynhurtigt mærke en forskel og forbedring. Jeg kunne godt mærke at jeg var træt i kroppen nogle dage, og generelt mere træt og "stiv" om morgenen end om eftermiddagen. Min krop "lærte" øvelserne at kende, så jeg kunne koncentrere mig om at komme dybere i hver stilling i stedet hvor de første gange går med at få teknikken ind.

Jeg bed også mærke i at det var de samme slags stillinger jeg havde svært ved eller som jeg blev irriteret/sur af at være i. Det kan være lidt af en øjenåbner at gå i dybden med den slags og hvad der evt. kan lægge bag det. Yoga generelt kan godt sætte skub i nogle følelser har prøvet at gemme lidt væk:)
Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,

Konklusion:
10 dages var en rigtig god længde på vores challenge, kunne godt have fortsat, men det er meget tidskrævende. Jeg nåede ikke at blive træt af sekvensen og ved at jeg helt sikkert kommer til at prøve det igen. Jeg er lige nu ved at tage en yoga-uddannelse (gennem Senses) hvor de også opfordrer os til at prøve forskellige yoga former, og Bikram ville jeg klart sige ligger i den hårde ende af skalaen.
Det er virkelig fedt at komme igennem 10 hårde dage, og lærer at sætte tid af hver dag til træning. Man har også et andet engagement når det er en challenge du kører, selv de dage hvor man ikke gider så er man nødt til det, og så oplever man jo også hvor fedt det er efterfølgende.
Jeg begyndte at kende øvelserne og være bedre til at komme ind i et meditativt flow og slå hjernen fra. Det sagt havde jeg også et par dage hvor jeg var ved at dø alle 90 minutter, men sådan vil det altid være tror jeg. Jeg lavede ikke andet træning i de 10 dage, men hverken min form eller styrke faldt. Min hud begyndte at se sundere ud (alt det sved!) og jeg sov virkelig godt om natten!
Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,

Elsker min ekstra lange yoga måtte fra Yama og den flotte Teresina body<3

Vi overlevede og jeg kan nu give lidt tips og tricks videre;)

TIP: Få dig en Bikram Buddy! Det er altså nemmere at komme op 5.30 (skulle nå at være klar på måtten 6.30 jo) når man lige får en SMS fra sin BB inden man mødes. Shout out, kunne ikke have gjort det uden dig Frede!
TIP: Bliv ved med at kigge på dem. som er foran dig, selvom du "tror" du har styr på positionerne, så skal der mange gange og mange gentagelser til før de sidder i skabet.
TIP: Få det lagt ind i din kalender og gerne med god tid før og efter. Du vil gerne have tid ti at køle ned inden du går i bad, og det er ikke sjovt at skulle stresse dig igennem.
TIP: Prøv at noter dig hvilke stillinger du har svært ved (det kan være de gør ondt eller gør dig decideret arrig at være i), snak med din instruktør bagefter, de kan have nogle insights til hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv.
TRICK: Der er en helt unik/særlig Bikram lugt som man nok bare skal vænne sig til. Jeg købte en spray til min måtte og rengjorde bagsiden (som har ligget ned mod tæppet) med det samme efter timen. Så kommer lugten ikke med hjem;)

Håber du selv tør springe ud i det eller måske en anden challenge? Lige nu har jeg selv gang i en 30 dages meditations-challenge. Hvis du vil følge med så kan du følge mig på Snapchat (Ceblak).

God fornøjelse! #challengeyourself
www.simplyfit.dk
Bikram, challenge, yoga, challenge yourself, bikram yoga, hot yoga, hotness, yama, copenhagen, senses, education, learning, body, transformation, simplyfit, sweat, detox, simply hot, healthy living,

 

11 November 2015 10.40
Cecilie Blaksted

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

TRX CPH

01 October 2015 12.11
Maria Barfod

ENDELIG er jeg kommet igang med noget styrke igen! Har længe kun dyrket mit elskede HOT yoga hos SenseS, da jeg har haft mega travlt på arbejde og følt at det var det der skulle prioriteres, så jeg ikke blev en stress bombe. Men syntes altså jeg er ved at miste lidt af min ellers ok markeret mave, så NU skal der også lidt styrke på programme. Da min mand og jeg har 2 børn, så det også gå op med dem, så vi er begyndt at mødes i vores frokost pause og træne, fra tid til anden. Det der er med TRX cph er at det er effektivt og HURTIGT. Deres klasser varer mellem 30 og 45 min, så man kan godt nå det i en pause. Og så er det bare lige at få et lille måltid (kulhydrater) inden træning og så et lille efter (protein) og så er man godt stillet med både styrke og mæthed 

 

 

 

01 October 2015 12.11
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Simply Fit - Også på din ferie!

20 September 2015 18.35
Cecilie Blaksted

Som personlig træner og holdunderviser, er den mest brugte undskyldning for dårlig form i august/september altid (drum roll please) "Jamen jeg er jo lige kommet hjem fra ferie!". Hvis du er én af dem, eller kunne du godt bruge lidt tips/inspiration til at holde dig i form på din ferie, så læs med her:)

Om nogen kender jeg følelsen, af ikke at have lave noget som helst i flere uger, og så  skulle i gang igen. Jeg dyrkede sport da jeg var yngre (håndbold), og når der var ferie derfra, lavede jeg ikke dagens gode gerning. Til gengæld har jeg altid haft aktive forældre på vores ferier! En mor som var oppe før fanden fik sko på (hun sov normalt længe,) for at nå at løbe inden solen stod op! Og en far hvis eneste krav til feriedestinationen var en tennisbane (og som i øvrigt havde for meget krudt i røven til at ligge stille på stranden og derfor altid gik rundt). Da jeg blev ældre startede den dårlige samvittighed, over ikke at lave noget på min ferie, med at sætte ind. Jeg begyndte derfor stille og roligt, at kopiere mine forældre, og er i dag aktiv på alle mine ferier.

Det er forskelligt hvordan jeg holder mig i gang, alt efter hvor jeg skal hen og hvilken type ferie det er. Der er flere parametre der spiller ind såsom destination, miljø, vejr sov. Nu er jeg lige kommet hjem fra en 3i1 ferie som både stod på storby, festival og "badeferie",  jeg kan derfor give jer mine bedste bud til de 3 scenarier:)

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

STORBY: Downtown LA
Min ferie startede i LA, hvor vi havde indlogeret os på lækre Ace Hotel i Downtown. Det var første gang jeg var i LA og kender ikke så meget til byen. Vi startede derfor med at gå rundt og lige tjekke området ud. LA kræver en bil, men da vi kun skulle være der et par dage, brugte vi Uber når vi skulle noget. Selve området vi boede i, var ikke super oplagt til spændende løbeture som jeg normalt ville gøre i en storby, til gengæld er der altid et lækkert gym på de gode hoteller. Nedenfor kan i se min veninde og rejsepartner Julie give den gas, vi trænede kort men godt ( HIIT) og nød ellers vores få dage i Downtown.

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

FESTIVAL: Burning Man 
Burning Man foregår ude i ingenting (Nevadas ørken) også kaldet Black Rock City, 3,5 timers kørsel fra nærmeste by Reno. Nu drak vi os ikke ned hver dag, og her var faktisk mulighed for både at dyrke Yoga og/eller løbe et marathon (i ørkenen!). Nu var det vores første gang på Burning Man, og det er så kæmpe stort, at vi ikke lavede andet end at gå rundt og cykle rundt. Vi var klart mere aktive end vi normalt ville være. Ingen computere eller blogindlæg som lige skulle skrives, men rigtig meget dans, fest, frisbee-golf og andre sære aktiviteter (se nedenfor). Her er lidt billeder som viser lidt af hvad vi holdt os i gang med  7 dage i ørkenen.
Cyklede rundt når det lykkedes os at få fat i cykler, ellers gik vi  (sandstorm eller ej, hence the goggles). Vi jagtede solopgang og hoppede efter unødvendigt høje femmere!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

BADEFERIE: Venice Beach
Ferieparadis blandet med storby. LA er kæmpe og jeg kan stadig ikke finde hoved og hale i det. Efter en uge i ørkenen havde vi 6 dage i Venice Beach, til at komme ovenpå igen. Vi gik rigtig meget rundt i Venice og boede super centralt. Jeg løb langs stranden og dyrkede yoga, og så var vi selvfølgelig oppe og hike i Runyon Canyon. Med det gode vejr var der ingen undskyldninger for ikke, at tage sin træning udendørs (andet end at det nogle dage var for varmt)! Vi boede 1,5km fra Muscle Beach som også havde yoga på programmet! Jeg løb gerne en omvej forbi Whole Foods på vej hjem, og fik en frisk blended smoothie med mig til hjemturen, det er luksus i min verden!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

TIP: Mange yoga/fitness studier har intro tilbud, så kan du prøve forskellige klasser til billige penge.

TIP: Sight running efter Ugle-App’en (aka. TripAdvisor) er en af mine yndlings træningsaktiviteter. Er ikke sådan super kulturel, men på den måde kan jeg løbe forbi historiske monumenter i nærheden, snappe et billede og sige jeg var der!;)

Hvis du er stresset: Lad være med at stresse dig selv, hvis du har en meget stresset hverdag og ENDELIG har en uges ferie væk fra telefoner, mails og fitnesscentre. NYD DET I STEDET! Sov længe, gå ture, mediter, eller inkorporer andre sunde vaner. Din krop kan have rigtig godt af en uges pause fra træningen og muligheden for at komme tilbage med fornyet energi!

God ferie!

www.simplyfit.dk

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness

 

 

 

 

20 September 2015 18.35
Cecilie Blaksted

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Har du glemt din kode?Klik her