Laserbehandling

At gøre livet lettere

23 October 2017 12.57
Hanni Gohr

Hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før? Ja vi laver taler om mine ipl-behandlinger på benene hos Cerix. Det gør livet lettere. 

Måske var det tanken om, at jeg er ikke "den type", der får den slags behandlinger, som afholdt mig fra det i så mange år. Sikke fordomsfuld jeg er. Jeg har bare altid haft en ide om at jeg er sådan en naturlig pige/dame/kvinde. Men det er jo noget vrøvl. Jeg har jo barberet mine ben siden teenage-årene. Og jeg har epileret siden midt af tyverne. SÅ nej jeg har da aldrig været den naturlige pige med mørke hår på benene.

Jeg gætter på at jeg skal have 2-3 behandlinger igen, og så er jeg færdig hos Cerix. Så til næste sommer skal jeg IKKE panikke på vej ud af døren, for der er ingen stubbe eller mørke hår, som afholder mig fra nederdelen. Jeg er hårløse Hanni (ej det lyder lidt forkert -oh well, I forstår ;-))

Jeg elsker de fremskridt man kan se, og til alle de som skriver til mig personligt på fb og instragram. Det virker virkeligt. Og det er et mindre first world problem, man skal tænke på som kvinde. Det er sgu da rart.

Man kan booke tid hos Cerix her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 October 2017 12.57
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Man behøver ikke at lide for skønheden

18 April 2017 08.06
Hanni Gohr

Jeg har fået min 3. omgang af permanent hårfjerning på benene, og jeg er den lykkelige ejer af hårfattige ben. Det er så fedt at mærke blødere ben, og meget mindre hår.

Denne post skal handle om at lide for skønheden, eller faktisk at undgå det. Første gang var jeg fik laser hos Cerix var ikke så slem, men anden gang gjorde det altså lidt ondt. Noget så simpelt, som at være træt eller noget hormonelt a la menstruation, kan have en stor effekt på min smertetærskel. Jeg har veninder, der siger at det bare stikker lidt, eller niver lidt, men der er jeg desværre ikke. Selvom jeg ikke er glad for at indrømme det, så er jeg åbenbart ret pivet, og jeg synes det gør ondt.

Efter 2. gang blev jeg foreslået at købe tryllecreme på apoteket af sygeplejersken Mette. Det er hende som har givet mig IPL de sidste to gange. Tryllecreme er lokalt bedøvende, og ja det tryller smerten væk. Det er fantastisk. Mette er meget opmærksom på min “pivethed”, og har også en kølende rulle og isposer klar, når jeg kommer. Jeg elsker at personalet hos Cerix er så opmærksom på mine behov. 

Så hvis du er som mig, så købt tryllecremen, inden en tur med laseren. Der er forskellige varianter og muligheder på apoteket, og de ved hvad man snakker om og kan guide.

Tip hermed givet videre til de pivede. Man behøver jo ikke lide for skønheden.

Efter min næste gang viser jeg før-og-efter-billeder af mine ben, så man kan se den kæmpe forskel.

 

18 April 2017 08.06
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Midlertidig bleg-benet, men en hårløs fremtid i sigte.

25 January 2017 22.50
Hanni Gohr

For en måned siden var jeg forbi klinikken Cerix til min anden ipl-behandling på benene, også kaldet laser eller permanent hårfjerning. Første gang kan du læse om her.

Jeg kan se en stor forandring på mine ben. Der er allerede nu meget mindre hårvækst. Det er så optur. Jeg skal ikke barbere særligt ofte, og de føles bløde. Og der er I N G E N indgroede hår.

Mellem behandlingerne er barbering det eneste man må, ingen voks eller epilering. 

Ca. 20 % af hårene på benene er aktive af gangen, fordi hårene har forskellige vækstfaser. Man kan kun fjerne de hår der er i voksefasen, og så må man vente på de andre hår, der er i hvilefasen. Så det kan være ret forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger man skal igennem. Man skal regne med 5-8 behandlinger.

Det skal handle lidt om solen, eller faktisk om ingen sol under et IPL-forløb.

Jeg er jo i forvejen allerede meget opmærksom på solens stråler, men jeg har været det ekstremt meget under behandlingen med IPL. Jeg var 10 dage i Cape Town, mellem to behandlinger, og smurte solcreme på nonstop. Hvis du overvejer at gå i gang med et IPL-forløb, så er det SÅ vigtigt undgå solen, eller i hvert fald en meget høj faktor på, når man er i solen. Jeg er rigtig glad for Rudolph Cares Faktor 50 produkter.

Jo mere solbrun man er, jo mere pigment har man i huden. Og IPL fanger pigmenten, også kaldet melanin. Varmen fra lyset (IPL) absorberes af melaninet (farvestoffet) i hårsækken, og hårsækkens kulstofpartikler “eksploderer”. Dvs jo lysere man er, jo bedre effekt får man. Og jo større kontrasten på hudfarven og hår, jo bedre effekt. IPL’en skal jo helst fange melaninen i hårsækken og ikke melaninen i en solbrun hud. Det kan faktisk sjældent forårsage en lille forbrænding, hvis man er meget uheldig. Så jeg er sørger for så blege ben som muligt til mine behandlinger er slut. Men lige om lidt er jeg hende med de glatte hårfri ben. Jeg glæder mig.

25 January 2017 22.50
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Permanent hårfjerning.

22 October 2016 11.43
Hanni Gohr

Jeg har længe haft en drøm om at få fjernet hårene permanent på underbenene med laser, ja faktisk også i armhulerne og bikinilinjen, men man skal jo starte et sted.

Jeg lavede en aftale med Cerix, som er en kosmetisk speciallægeklinik, og tog til en konsultation, som er obligatorisk inden en behandling, med Rie Jensen, som er partner i Cerix og uddannet sygeplejerske. Hun er bl.a. masteruddannet indenfor IPL og laserbehandling. Vi gennemgik min sundhed, og hun fortalte mig om behandlingen.

Og superfedt at det er obligatorisk, for så kunne jeg bombardere hende med alle mine spørgsmål og usikkerheder. Og jeg fik en tid en uges tid senere til IPL af benene. Ja, laseren man bruger hedder IPL, som betyder Intens Pulseret Lys. Lyset bliver til varme og rammer hårsækken, som så destrueres.  

Inden behandlingen hos Cerix, skulle jeg have undgået solen i en måned, ingen wax eller epilering, og kun barbere mine ben. That’s it. Ikke så svært, men meget vigtigt at undgå solen. Det kommer jeg ind på i en senere post.

Jeg lagde mig på briksen og fik min første behandling af Diana. Hun var sød og så betænksom, for jeg var af en eller anden grund blevet lidt nervøs. Hun er også sygeplejerske, som alle skal være, når de laver IPL-behandlinger. Det er altså betryggende at vide.

Hun startede med at måle min hudfarve, så hun vidste hvilken kraft lyset skulle “skydes” med.

Så tegnede Diana på mine ben, så hun kunne se, hvor hun var nået til. Vi tog forsiden først.

Vi fik briller på for beskyttelse af øjnene, og et meget fancy vip hollywood-look ;-)

Laseren, eller IPL-maskinen, skyder rødt lys ud, og jeg prøvede at fange det med kameraet, men det var ikke nemt. Se også denne gif fra min instagram, hvor jeg har fanget lyset.

Jeg synes det nev en smule lige ved området omkring skinnebenet, så hun rullede med en afkølet jernrulle inden “skuddet”, og det hjalp så meget. Faktisk sagde hun at hun aldrig havde haft så afkølede ben på briksen før, ha ha. 

Det tog nok en times tid, og jeg var overrasket at der ikke var noget at se på benene bagefter. Ingen rødme, ingen brændende følelse. Bare to helt normale stænger, som nu er på vej til at blive to hårløse stænger.

Jeg glæder mig så MEGET. Det er helt klart bedst at gøre det her om vinteren, da man skal undgå solen. Book her

 

22 October 2016 11.43
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Permanent hårfjerning - JA TAK

15 June 2016 18.20
Simone Lone

Permanent hårfjerning - JA TAK

 

Jeg har længe overvejet at få permanent hårfjerning - jeg fik en omgang under armene da jeg var helt ung - og jeg husker det så smerteligt at jeg aldrig er gået tilbage til det siden. Men omvendt er der så mange andre fordele, at jeg for nyligt har taget det op igen.

 

For det første er jeg igang med at lave mine vaner og rutiner om - så jeg får en hverdag med mindre stress og mindre kemi. Her kommer skraberen ind i billedet - jeg gad godt at se hvor mange Gilette barberblade jeg har brugt igennem årene - ligge på en række foran mig. Derfor ved at få fjernet mine hår - får jeg også reduceret mit forbrug af plastik.

En anden fordel er tid - jeg får nu endnu mere tid til overs ved ikke at skulle bruge tid på den del af min egen vedligeholdelse.

For det tredje - så er det også en stressfaktor - hvis man ikke er repræsentabel hele tiden, til alt muligt - til at smide blusen eller bukserne hvis det er for varmt - til at slappe af på stranden i bikini - til at slappe af under sex - mange spontane hverdags ting - bliver besværliggjort af tanken om, om jeg er præsentabel nok.

3 virkelig store og gode grunde til at komme videre med ideen om permanent hårfjerning.

 

Jeg har søgt og læst - og kommet frem til at jeg ville bruge Nygart (jep dem med brysterne) Jeg er nu den naturlige pige der ikke har planer om brystforøgelse - men der er noget ved deres æstetik i deres måde at føre reklame på som har tiltrukket min opmærksomhed. Jeg valgte derfor dem, og jeg må sige at jeg altid bliver mødt med en smuk æstetik - et stort smil og venlige kvinder i receptionen.

 

Jeg har nu været der 3 gange og mine hår er reduceret så meget at jeg slet ikke er generet af det mere. Jeg tager det helt afslappet og naturligt - fordi der er så lidt tilbage nu. Hvis jeg havde vidst hvor meget det har givet mig i livskvalitet havde jeg gjort det for længst….

 

Gør det ondt? Ja, men det er til at holde ud - det tager sjældent lang tid (10 min for bikinilinjen og under armene). De bliver gjort med en lille laser, som virker et øjeblik, så går man med det det same videre til næste område. Se de vedhæftede billeder.

Man skal have lys hud og mørke hår for det er muligt at fjernet - men man kan altid bestille en tid til en gratis og uforpligtende samtale om et muligt forløb hos Nygart her.

15 June 2016 18.20
Simone Lone

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Væk med Karsprængningerne. Min 2. gang.

12 November 2014 09.51
Hanni Gohr

Jeg har været forbi Cosmo Skønhedsklinik, og har fået en ny omgang laser igen.

Lige PT er min hud lidt "afbleget" i et meget lille område på låret, fordi det er der jeg har mest pigment og er mest solbrun. Huden er ikke blevet lysnet på hælene eller på indersiden af knæet, hvor jeg også har fået foretaget denne behandling. Nå, men det er ikke vedvarende, det er faktisk en del af processen, da man laser fanger (fjerner) de mørke, så som karsprængningerne, og derfor popper det mørkere lettere op på lysere hud og er lettere at fange. Det lyse forsvinder igen.

Igen fik jeg bredspektret lys (laser) som tager alle de små, og derefter en mere dybdegående laser, som tager de lidt større og tydeligere, ja de lidt stærkere og vedvarende af karsprængninger, som har brug for lidt mere styrke for at gå væk.

Det gjorde rigtigt ondt på hælene, sikkert fordi huden er meget tynd der. Av for h...... Men det er faktisk kun 2 "klik" på hver fod. Så det er overskueligt.

Fra 1. gang til 2. gang har der ikke været den store forskel at se, men det har heller ikke været meningen. Første gang var mere forberedende. Glæder mig til at vise jer effekten af 2. gang.

Nedenunder er der billeder af laser-maskinen og effekten af 1. gang.

Se forresten min 1. gang her

 

 

 

12 November 2014 09.51
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Væk med Karsprængningerne. Min 1. gang.

16 October 2014 14.55
Hanni Gohr

Jeg har nogle meget små karsprængninger på benene, og på fødderne (de er dog tydeligere end på de billeder jeg tog inden)

Hvordan de er kommet, anes ikke. Det kan være genestisk, alder, at det område hvor karsprængningen er, er blevet generet i længere tid.

Det er kun på mit venstre ben. Og så på begge fødder ved hælene. Jeg tror hælene har meget at gøre med min mange lange flyrejser over Atlanten, hvor jeg har sovet hele vejen uden at bevæge mig og uden at bruge de der smarte støttestrømper (det er et meget stort DON’T i fremtiden)

Men nu skal de væk, og jeg tester laserbehandlingen over de næste par måneder, og dette var min første gang. Jeg gør det over vinterperioden, da det er vigtigt at huden er så lys som muligt, samt at huden ikke er solbrun eller man bruger selvbruner.

Jeg startede med en konsultation hos COSMO med min meget søde behandler, sygeplejerske Barbara Bennett, hvor hun fortalte om hele processen. De er meget oplysende om før- og efterbehandlingen. De er meget forsigtige og passer meget på huden, så den ikke bliver forbrændt.

Laser er lys som søger mod karrenes blod, så det koagulerer og forsvinder. Så det der sker er at blodkarrene bliver laset itu, og så dør de, og ligger og smuldrer inde under huden, indtil immunforsvaret fjerner det. Vupti!!

Først fik jeg afkølende gel på, så nogle beskyttende smarte briller, og så blev jeg ”skudt” med bredsprektret lys (laser), så huden bliver forberedt til næste gang, hvor det så bliver mere dybdegående laser. Det nev lidt for hvert klik, men så var det heller ikke værre.

I en time efter var der en brændende fornemmelse på de behandlede områder, men det aftog og jeg fik en ispose med under armen, og har ellers ikke kunnet mærke noget siden. Det er lidt mørkere i området, hvor behandlingen er blevet foretaget, men det aftager hurtigt (det er 3 dage siden i skrivende stund)

Der er ingen wow-effekt endnu, men det skal komme.

Glæder mig til at dele resultatet med jer gang for gang.

16 October 2014 14.55
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Laserbehandlinger i ansiget (av av av!), hvor effektive er de smertefulde laserbehandlinger egentlig!??

Jeg har altid døjet med uren hud i ansigtet og jeg kan IKKE lade vær med at pille, trykke og ordne... Hvilket har givet mig mange ar i løbet af årene! Især fordi jeg har lidt af dette i mange mange år og i samme periode har boet i Alperne i Frankrig, i Spanien og på Hawaii uden at beskytte min ansigtshud med solcreme! 

I slutningen af 2013 stødte jeg på flere artikler vedr. laserbehandlinger mod ar, karspærngninger, pigment og øget talgproduktion, og mødte i den forbindelse Tine Mouritzen fra klinik Pure-Face, der ligger i en fine lokaler på Østerbro. Under dette møde sad hun ligefrem og godtede sig over min hud, på den måde hun glædet sig til at få fingre i den! Hun smilede blot da hun så mine ar og pigmentforandringer, og sagde "ja ja min kære disse kan jeg få til at forsvinde fuldstændig... Vær du blot helt rolig og tryg!" Dejligt tænkte jeg, så kunne det måske være hun kunne få min hud til at stråle inden mit bryllup den 1. februar 2014! 

Heldigvis var det efterår og vi kunne gå i krig med de smertefulde laserbehandlinger ugen efter vores møde, min første konsultation, vi besluttede jeg kunne få hele 3 laserbehandlinger og 2 peelinger inden mit bryllup, på ca. 4 måneder. 

Jeg var selvfølgelig s**** nervøs da jeg skulle til min første laserbehandling, uden smertecreme eller andet bedøvende. Jeg har tidligere fået småskud med laser på 2 karsprængninger, hvilket føles som en elastik der spændes ud og slippes mod ansigtet og nu var det ikke lokalbehandling men HELE ANSIGTET, av for dælen da! Ud over smerten var jeg faktisk også nervøs for selve behandlingerne og resultatet, for jeg har aldrig tidligere taget "så skrappe" behandlinger i brug overfor mit fine ansigt... Lige i denne situation er jeg sindssygt glad for Tine som behandler, jeg tror vi brugte omkring 20 minutter på at tale om mine bekymringer og hun er simpelthen så professional og beroligende og overbevisende at hun talte mine bekymringer til månen... 

Igang gik vi, av av av, jeg gentager av av av! Ikke på en fuldstændig uuholdelig måde MEN for dælen det gjorde ondt... Tine talte hver gang "1, 2, 3 nu" osv. hvilket gjorde det lettere at tollere undervejs. Det endte med 190 skud i ansigtet under første behandling, især i mundvigene og i panden var der ekstra at føle. (Jeg vil allerede her indskyde at DET ER DET HELE VÆDR!)

Huden bliver næsten forbrændt og som du kan se på billederne er jeg ligeså rød som en hummer i hele ansigtet! Rødmen fortog sig heldigvis i løbet af en 6-8 timer, derefter bliver mine pigmentpletter og ar helt mørkebrune, for til sidst (efter flere behandlinger) at fortage sig 100%! 

Laserbehandlinger ER DET MEST EFFEKTIVE jeg nogensinde har prøvet og smerten jeg underlagde mig ER VITTERLIG DET HELE VÆRD! Allerede efter kun 1 behandling kan man se en stor forskel, pigment forsvinder, porrer bliver mindre, talgproduktion (hos mig) bliver formindsket og huden bliver bare finere ALL OVER! WOW sikke en maskine og behandling... 

Min hud strålede til mit bryllup - takke være laserbehandlinger, peelinger og IKKE MINDST MINE NYE PRODUKTER fra Jan Marini, disser er i øvrigt de bedste produkter jeg NOGENSINDE har brugt, så derfor får de en anmeldelse for sig senere! 

Nu er jeg så gravid og pigmentforandringerne vælter frem! Så jeg glæder mig til jeg har født og kan genoptage behandlingen påny foråret 2015.

Skulle du have lyst til at få en gratis konsultation hos Tine Mouritzen fra Pure-Face, ring på 35 83 00 35 og bestil en tid, du vil ikke fortryde det!

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Har du glemt din kode?Klik her