Ansigtsbehandling

Dermalogica Eye Lift

Som nybagt mor får jeg ikke vildt meget søvn for tiden. Heldigvis er jeg høj af lykke over min lille mand – og lige så heldigvis har min faste ansigtsbehandler, Mette hos Art of Wellness introduceret mig for denne lille skønne sag fra Dermalogica. Den gør underværker for mine øjenomgivelser nærmest øjeblikkeligt.

Dermalogica skriver selv om wonder-cremen:

 • Frø fra lillafarvebælg opklarer og mindsker synligt mørke rande under øjnene.
 • Ekstrakt fra havvand og arktiske alger modvirker hævelse.
 • Fermenteret gær og en unik blanding af hyaluronsyre opstrammer huden for at give en opstrammende virkning.

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men jeg kan altså kun sige, at det virker smiley

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

DollFace har fået en ny stjerne... Nanna Miliaras!

05 November 2016 15.57
Pernille Caroline Lotus

En af de 'ting' jeg altid tillader mig selv, også i arbejdstiden, er at få en 90 minutters Extra DollFace ansigtsbehandling oppe hos Nanna. Gennem årene har DollFace altid holdt et særdeles højt niveau, hvad angår behandlinger og de behandlere som udfører disse. Nu kender jeg selvfølgelig også indehaverne, særdeles godt, og ved at Lillie ikke går på kompromis med hvem som bliver en del af dette unikke og luksuriøse skønhedshus! Tilbage til DollFace's nye stjerne Nanna... 

En af de vigtigste ting for mig når jeg får en behandling, uanset om det er massage, zoneterapi, fodbehandling eller you name it, er at kemien er der! Hvis ikke jeg føler jeg kan slappe 110% af under en behandling og har 110% tillid til min behandler, så er både penge og tid spildt! MEN er kemien der, så vil lykken under de 90 minutters facial, ingen ende tage... suk! Under en 90 minutters ansigtsbehandling er der både tid til dybderens, peeling, massage, nus og mere massage (sidst fik jeg mindre massage, men så også rettet og farvet bryn og vipper - Nice!). For mig giver det ikke mening at tage en behandling på 60 minutter, eftersom det typisk tager min 30 minutter 'at falde til og komme ned i gear'. Og så har jeg stadig en time til at blive nusset om, endnu.

Nanna er det mest kærlige væsen jeg længe har mødt! Hun har en enorm evne til at møde mig hvor jeg er, når jeg træder ind af døren. Hvis jeg har brug for at snakke hendes øre af i 30 minutter inden jeg slapper af, lytter hun tålmodigt, og siger 'så nu synes jeg du skal lukke øjnene og koble af søde...' Tak Nanna!

Jeg elsker at Nanna er på min egen alder, og ovenikøbet mega kærlig og omsorgsfuld som kun en mor kan være det. Jeg føler mig elsket, nusset om og holdt af når jeg lægger mig på briksen hos Nanna. Jeg er faktisk et sted i mit liv hvor jeg kan snuse til det at have 'stres', jeg arbejder en 12-13 timer om dagen og det har jeg gjort de sidste 11 måneder, siden jeg startede SMAC Agency. (Nej det er ikke sundt, men sådan er det pt og jeg er midt i mit livs største start-up!) Og så er det jo netop derfor jeg føler en større trang til, 1 gang om måneden, at booke mig ind hos Nanna og lade MIG forkæle i hele 90 minutter.

Foruden Nannas kærlige hænder, er der selvfølgelig mega benefits for min hud. Som I måske ved har jeg lidt af acne i ansigtet for år tilbage, angsten for det vender tilbage lurer altid i mit sind, derfor kan jeg ikke gå på kompromis med at få lavet dybderens, få peeling, maske på og ikke mindst kærlig opmærksomhed via massage med jadesten i hele ansigtet, hver 4. uge.

Jeg tror på jeg holder mig yngre i 'sind og ansigt' når Nanna giver mig behandling med sine kyndige hænder. Om ikke andet føler jeg at jeg ser 10 år yngre ud når jeg rejser mig fra briksen igen, med varm glød, lykkefølelse og et opstrammet og fugtet ansigt. Book dig ind til 90 minutters ansigts-forkælelse og hav tillid til at Nanna skræddersyr lige den behandling du og dit smukke Face trænger til, med de produkter som passer til din hud!

I det sidste år har jeg anvendt de effektive produkter fra Murad, hvilke har holdt min hud i balance, de har fugtet den perfekt og tilpas. Der er særligt 3 produkter jeg elsker: 1. "Pore Reform Cleanse Foam" som er skum-cleanse og føles som silke at massere ind i huden! 2. "Hydro-Dynamic Quenching Essence" dagserum som efterlader huden instant fløjls-agtigt! 3. "Complete Reform" natserum der prikker på huden og giver følelsen af at holde 'dumme talgknopper' m.m. fra døren!

I DollFace kan man blandt andet få behandling med Murad, LING eller Juice Beauty, det er vigtigt for mig at jeg kan få behandling med de produkter som jeg anvender hjemme! Og som jeg finder særdeles effektive og gode for netop min hudtype - det er helheden som tæller...

05 November 2016 15.57
Pernille Caroline Lotus

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

"Russisk Kaviar"-facial

21 September 2016 11.38
Hanni Gohr

Natura Siberica har åbnet en butik i København, hvor de også laver walk-ins til en facials, en håndmassage eller hvad man lige lyster.

Kort fortalt om mærket Natura Siberica, er det et mærke bygget på urter og planter fra Sibirien med masse gode certificeringer, og så er et af de billigste naturlige og økologiske mærker jeg er stødt på i lang tid. Priserne ligger fra 25-375 kr. Det er skisme billigt.

Og læs lige den her bonus-info: Planterne bliver dyrket på Natura Siberica’s egen certificeret økologiske gård i den sibiriske region Khakassia, som en et beskyttet område, og derfor ren, og som lever op til europæiske biostandarder. Nogle af planterne kaldes adaptogene, og det er altså planter der har overlevet istiden, og kan klare -40 grader. Sådanne planter må gerne hjælpe min hud gennem en dansk vinter.

Jeg var forbi butikken, og fik lavet en facial. Ikke bare hvilken som helst facial, men en facial der blev designet til min hud. Og med designet så mener jeg en kosmetolog, der studerede min hud og derefter mixede, bryggede og rørte sammen lige foran mig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver dag kan man komme forbi butikken, og få en lille gratis flaske sibirisk cedartræolie, indtil de løber tør. De presser cedartræsolien ud af cedartræets pinjekerner friskt hver dag i butikken, og olien bruges i facials, og resterne af pinjekernerne bruges også i facials. De prøver at undgå spild, så f.eks. den skrub jeg fik lavet er fine korn fra de knuste pinjekerner, som skånsomt fjerner døde hudceller.

Cedartræsolien er en base i mange af Natura Sibirica’s produkter, og den indeholder eksempelvis mere e-vitamin end kokosolie og olivenolie.

Jeg fik til slut en Age-Delay-maske på (ja tak please forsink min huds alder), som er fra linjen Caviar de Russie, som faktisk er lavet til den københavnske butiks åbning. Her er der tilføjet en skandinavisk ingrediens, havtang fra Færøerne. Behandlingerne koster fra 90-400 kr.

Jeg har sidenhen brugt masken et par gange, og den er så fugtende. En maske som er vigtig med efterårets kolde dage i sigte. Masken koster kun 79 kr.

Igen priserne er så gode. Der er ingen webshop endnu, så du må ind forbi butikken på Østergade 2A i København K.

 

 

21 September 2016 11.38
Hanni Gohr

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Dybderens for huden og balsam for sjælen, hos DollFace…

29 February 2016 16.46
Pernille Caroline Lotus

Tiden går og klokken slår… Min hud ældes, spændstigheden mindskes og stregerne omkring øjnene bliver flere, alt i mens min frygt for tilbagevendende ”akne” lurer i baggrunden.

Vi gør så meget for andre, vores venner, familie, kæreste/ægtefælle, barn, ja you name it – mens vi har tendens til at glemme os selv. Det ses og mærkes! Indvendig og udvendig. Et travlt mor-liv, karriere-liv og en fyldt kalender stresser mig. Jeg får næsten igen søvn, da min datter stadig vågner en 3-5 gange om natten, og typisk står op før 6. Ovenstående betyder urenhederne og talgknopperne pibler frem, min hud stresser når jeg stresser og ikke får søvn nok. Angsten for at få snerter af akne og bylder på kæbe og hals (igen), rammer mig.

I en lang periode har jeg valgt de mere blide og nussende behandlinger hos DollFace, fremfor den dybdegående rens og mere ”seriøse” ansigtsbehandling. Dels fordi min hud har haft artet sig, efter mine laserbehandlinger, og dels fordi jeg havde ikke har haft tid til at kunne vælge både og. Altså både at gå til ”forkælelse af ansigtet” og ”dybderensning af samme ansigt”, tiden er knap efter jeg er blevet mor!

Forleden bookede jeg en ”Extremely Clean” hos Louise Iversen oppe i DollFace’s lækre omgivelser på strøget. 90 min ansigtsbehandling ventede mig og skulle få brugt med en del af mine talgknopper og urenheder. Jeg husker det som var det i går (på trods af det er 4-5 år siden) da jeg gik til samme effektive ansigtsbehandling med grundig dybderens hos Lillie (min veninde og indehaver af DollFace) dengang jeg blev tvunget til at komme 1 gang om måneden ca. pga akne og byldeudbrud. Fik en smule frygt igen, da det ikke ligefrem er en ”nusse ahh ahh” behandling, på trods af det gør godt, inden jeg skulle op hos Louise.. Men jeg må nu tilstå at selv en dybderensende (og seriøs) ansigtsbehandling ligeså vel kan være den skønneste balsam for sjælen… I hvert fald under Louises hænder og i hendes behandlingsrum. Duftende, lyden af rolige buddha toner og Louises selvsikre smil, såvel som hendes utrolig faste tag i min hud giver mig troen på jeg (og mit ansigt) er i de bedste hænder.

Behandlingen som alle burde give sig selv minimum hver 2. måned, giver mig følelses af renhed i huden, det giver mig fugten og spændstigheden tilbage, toppet med det smukkeste glow. Muradprodukterne understøtter Louises professionelle hånd, og virker ligeså dybdegående og healende. I øvrigt er det ikke sådan behandling hvor behandleren forlader rummet mens man har maske på, næh nej, der giver Louise mig den lækreste håndmassage, putter mig mere i dynen og slutter med faste tryk på mine fødder.

Louise er super sej, kan virke hård på overfladen, du ved en chick der har styr på det hele og er samtidig så skøn, omsorgsfuld og blid en behandler…

Slut med at skulle booke både og, en ”extremely clean” hos Louise i DollFace så forbliver du 10 år yngre for altid, i hvert fald i ansigtet! ;)

29 February 2016 16.46
Pernille Caroline Lotus

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Dén tid på året!!!

07 December 2015 23.01
Simone Lone

JA - jeg har lige ligget en uge med forkølelse og tilstoppet og oppustethed over det hele…. Efter at jeg er begyndt at studere ayurveda (Indisk lægevidenskab) er jeg blevet meget hooked på at gøre alting så naturligt som muligt. Jeg har i denne omgang snue - fundet frem til følgende produkter som gjorde underværker på min forkølelse.

 

Jeg bliver altid meget tør i huden når jeg er syg, jeg er generelt meget tør til hverdag, så ddet er vigtigt med produkter der fugter. Tromborgs nye ansigtsolie er vidunderlig! Intet mindre. Jeg føler føler mig helt blød og fin når jeg bruger den. Jeg bruger den både morgen og aften.

 

I kender det godt - den tilstoppede næse - og men ender med at ligge og trække vejret igennem munden hele natten - og vågner helt tør i munden og læber - Ole Henriksens læbe balsam med Kampfer er skøn her - fordi kampfer duften også går lidt op i næsen - og renser lidt ud.

 

Min hud på resten af kroppen tørre også helt ind - jeg tør børster mig normalt til hverdag, og smører mig ind i Hampe olie bagefter. Så skønt!

 

Men nu til det ayurvediske: DAMPBAD

 

Morgen middag og aften bruger jeg dampbad når jeg er forkølet. Jeg koger noget vand - helder det i en glasskål, tager et par dråber olie af MA634 ned i vandet og siger med et håndklæde over hovedet for at indånde dampene. Det renser alt igennem. Olien er specielt sammensat af blandt andet kampfer, eucalyptus, menthol osv. Den kan købes Her.

 

Den hjælper også på spændningshovedpine og i det hele taget tilstoppethed i ansigtet. Jeg har fået min kæreste til at gøre det hver aften - og han sover tungere og snorker mindre nu  - ha ha….

 

Denne olie hører virkelig med til ethvert hjemme apotek.

 

07 December 2015 23.01
Simone Lone

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Naturlig SMUK

02 December 2015 11.59
Maria Barfod

Jeg har fuldført min 21 dages challange med at blive bedre til at rense min hud morgen og aften. Før var det kun morgner jeg gav tid til dette. Jeg har svært ved at spå om man allerede nu kan se på min linier om det har gjort en forskel men jeg kan absolut mærke det på blødheden af min hud og så er jeg lang mindre tør i huden. Hvilket jeg ikke troede havde noget med rens afgøre, tværtimod men det har hjulpet meget. Min hud plejer ellers at være meget tør her ved sæson skifte og koldere tider. Men en ny fan af micellar water, det er jeg blevet. Har brugt før omtalte GANIER, som er yderst drøj og kommer til at holde meget længe og uden tilsætning og parfumer. For at sætte punktum for mine gamle dårlige vaner og start på de nye og forhåbentligt smukkere hud, så har jeg besøgt Naturlig SMUK til en ansigtsbehandling.

Stedet ligger på frederiksberg allé nr 49 i københavn. Heidi som ejer stedet tog vel imod mig i døren og vi fik en snak om hvad jeg lavede og hun lige så. 2 kvinder som hver især nørder i hver vores fag. Jeg blev henvist til den opvarmede briks og fik tæppe på. For mig er det en skøn luksus med varmen, for jeg har ikke verdens bedste blodomløb og kan nemt kommet til at frys når jeg skal ligge stille en time eller mere. Ud over afrens, varmekompres, læbemaske, serum og dagcreme var der fokus på skupressurpunkter, bindevæv og ansigtsmuskulaturen i mit ansigt. Sidst i behandlingen fik jeg en 'tur' med hendes jadestens rulle som nu står øverst på min ønskeliste til jul. En behandling jeg ikke har prøvet før. Det var ud over afstressende ekstremt effektivt. Jeg døsede helt hen samtidig med at jeg følte der skete en masse i hud. Efter behandlingen følte jeg mig ikke bare ren men også som om jeg havde fået det vildeste ansigtsløft. Og her, dagen derpå har jeg stadig samme følelse, det er så fedt lige at få et par år tilbage i mit ansigt.

Af produkter brugte Heidi de fleste fra hendes egen linie SMUK. SMUK er 1OO% rene og aktive naturlige produkter baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologiske natur på Bali. Alle produkterne er rene, naturlige og med aktive ingredienser. Naturlig duft i vores produkter kommer fra virkelige blomster, planter og urter. Dette betyder, at hvis en creme dufter af lavendel, så er det ægte lavendel ekstrakt i produktet og ikke en syntetisk duft. 

Jeg gik der fra med 2 produkter i min pose, hendes serum 'vitamin booster' som er en blanding mellem en serum og en olie. Med et højt indhold af A, C og E- vitaminer kan den booste og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Pris 299 dkk som jeg syntes er en skøn pris for en serum. Derud over røg der også en SMUK lipbalm i posen. Den er med et strejf af pebermynte føles forfriskende, kølende og stimulerende på læberne. Pris 140 dkk, Jadestens rullen som hun også får lavet på Bali kom fluks på min ønske liste til juleaften.

Dette var en yderst god gullerod til en god nye vane om at HUSKE at rense min hud 2 gange om dagen!

02 December 2015 11.59
Maria Barfod

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Pure Luxury hos Pure and Simple

06 November 2015 14.13
Heiddis Arnardottir

Jeg har været forbi stamstedet Pure & Simple på Vesterbrogade og fået mig en formidabel ansigtsbehandling som de kalder Pure Luxury I.

​I en Pure Luxury I indgår nedenstående; 

 • Dobbelt afrensning af ansigt og décolleté (bryst)

 • Hudanalyse

 • Varme kompres anvendes under hele behandlingen

 • Enzympeeling

 • Damp

 • Let udrensning

 • Ansigtsmaske

 • Massage af ansigt, nakke, skuldre, arme og hænder

 • Afsluttes med serum, creme, øjen- og læbebalm og spf

 

Jeg er simpelthen så vild med den maske de bruger under denne behandling, at jeg bliver nød til at dele det med jer, det føles som noget kold gele der kommer hen over dit ansigt, inklusiv dine øjne, det tager kun et kort øjeblik for at den begynder at stivne, den føles tung og kølig som er en fantastisk fornemmelse efter man har været igennem en peeling.

Som et lille bonus info, så bruger min behandler Claire en fantastisk teknik til at rense porer, det kan næsten ikke mærkes når hun er igang. Det er selvfølgelig en behandlers hemmelighed, men jeg vil anbefale at man svinger forbi og prøver, jeg har i hvert fald aldrig haft sådan en smertefri udrensning ;P 

De bruger Nimue's produkter under denne behandling, og det mærke kan jeg også stærkt anbefale. 

Tjek deres facebook https://www.facebook.com/PureSimple.dk eller hjemmeside http://www.puresimple.dk

 

06 November 2015 14.13
Heiddis Arnardottir

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

TEST: Ansigtsløft uden nåle! 75 min ansigtsmassage med akupressur hos Marianne le Dous - det virker!

22 September 2015 22.29
Pernille Caroline Lotus

Det tog mig præcis 23 minutter at cykle på min mands gamle ”havelåge”, der ovenikøbet er flad, fra Kongens Nytorv til ydre Østerbro… Og så under flere skybrud! Uden regntøj (for det ejer jeg bare ikke)! Godt jeg skulle til en dejlig behandling ellers havde humøret ikke holdt hele vejen…

Jeg skal til 75 min ansigtsmassage med akupressur teknikker, den slags der skal kunne give et naturligt ansigtsløft – altså uden kemi, skalpel og saks!

Marianne le Dous har kontakte mig med henblik på et samarbejde på Wellnessdeal.dk for at nå ud til en ny kundegruppe. Hun er sød og simpel i sine ønsker om samarbejdet og jeg tænker ”tjaa det er jo en meget alternativ behandlingsform den akupunktur, ikke desto mindre er det effektivt og har flere gange vist sin magi i forhold til alverdens skavanker, allergier mm jeg har døjet med gennem årenes løb!” så hvorfor ikke… Måske det nemlig også var noget som kunne hjælpe netop dig!?

Dog skal der oftest et par behandlinger eller mere til at afhjælpe ubalancer eller lidelser i kroppen, og da jeg stadig kun arbejder deltid og er sammen med min datter resten af tiden, har jeg ikke meget tid at give af. Jeg kigger på hendes hjemmeside og ser Marianne også tilbyder Kosmetisk Aupunktur og ansigtsmassage (af den effektive slags) – dejligt, se det kan bruges og mærkes efter kun 1 behandling. Jeg booker mig ind og cykler afsted.

Marianne behandler i sit rækkehus, hvilket ikke gør mig noget… Jeg har for ofte prøvet dårligere behandlere/behandlinger i lækre omgivelser og vil meget hellere have en god behandling i mindre lækre spaomgivelser…! Tro mig, jeg har prøvet det meste. Og mark my words. Hun tilbyder mig at hænge mig våde regslag på badeværelset og byder mig på alle slags teer, jeg snupper en hvid te. Sjovt som te bare smager bedre når man er på besøg og får den serveret…

Jeg finder hurtigt ud af jeg sidder overfor, ikke bare en stærk og fin kvinde, men også en af de mest veluddannet kvinder vi har i DK indenfor akupunktur og dens verden… Marianne har studeret under en af verdens bedste akupunktører nemlig Dr Tan, hun har været i Kina på kursus, og har et hav af andre kurser indenfor alt under akupunkturen, fantastisk! Det med at være klinikejer var hun også i 10 år, nu behandler hun i hjemmelige omgivelser og byder sine klienter på urte-, grøn eller hvid te… Og eller kaffe når man kommer. Det er lige mig.

Mit våde tøj ryger i en fart da jeg inviteres op på briksen (der står i soveværelset) der er tændt levende lys og dufter dejligt. Det er selvfølgelig en meget personlig sfære, men efter en god kop te og Mariannes gæstfrie sind og venlige væsen, ja så er det helt fint for mig. Jeg bliver renset af med produkter af urter fra Kina, nænsomme og fine produkter. Marianne er blid med har et fast tag. Jeg får massagecremen på, den er neutral i sin duft og føles som olie, hvilket er dejligt da Marianne jo skal hive, trykke, massere, trække og trykke lidt mere på min hud. Lette hurtige strøg, rundt og op, rundt og ned, i 8-taller, med tryk i tindingen (der LINDRER min hovedpine og letter mit sind) og ned igen, starter Marianne i panden, så øjne, kinder, kæbe og hals. Jeg er i den 7. Himmel og døser hen. Jeg VED IKKE NOGET BEDRE END AT BLIVE MASSERET I ANSIGET – det er simpelthen det MEST AFSTERSSENDE! Jeg elsker det og for hvert strøg Marianne tager jo lettere bliver mit sind (Og det er faktisk tungt disse uger da jeg businesswise gennemgår store forandringer og har mine bekymringer!) jeg kan mærke en taknemmelighed for behandlingen. Selv mine kæbespændinger er væk efter behandlingen. Jeg er glad og lettet og ser friskere ud, sådan føler jeg det.

Marianne roser min hud og siger den er fin, næste gang kan vi dog godt lige sætte et par kosmetiske nåle i dine linier i panden (for dem har jeg!) og ja det kan du tro, siger jeg.

Marianne er professionel! TOP PROFESSIONEL. Jeg må tilbage prøve nogle af de klassiske akupunktur-ting… Jeg ville i hvert fald ikke tøve et øjeblik med at booke en tid hos hende hvis jeg nogensinde får ubalancer i kroppen, da jeg tænker hun kan afhjælpe næsten alt med hendes skarpe intuition og mere end 20 års erfaring.

I de næste dage kan du få en valgfri behandling indenfor Klassisk Akupunktur, Kosmetisk Akupunktur eller en ordentlig omgang Ansigtsmassage med akupressur som jeg fik det, alt fra 60 til 90 minutter for KUN 249 kr. på Wellnessdeal.dk – bemærk der kun er 50 behandlinger til salg.

22 September 2015 22.29
Pernille Caroline Lotus

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Vidundersvampen KONJAC

13 September 2015 22.41
Simone Lone

 

KARMAMEJUS Konjacsvamp er noget af det bedste jeg har oplevet for min ansigtshud. Det er endnu et led i at blive mere kemi fri i min hverdag. Jeg har længe kigget mig omkring efter naturlige metoder til at holde min ansigtshud fin og ren - samtidig med at det skal være nemt. Jeg har aldrig været typen der vasker makeup af eller renser min hud inden jeg lægger mig til at sove - Det har den her lille fine svamp ændret på, simpelthen fordi det er så nemt. Men fugter den med vand indtil den er dejlig blød - skyller ansigtet og køre huden over med svampen. Voila !! Frisk og ren hud - nogen gange bruger jeg olie på ansigtet hvis jeg har været meget udenfor, eller føler mig tør - og ellers bruger jeg ansigtscream fra Tromborg.

Jeg er så vild med den her at jeg synes ALLE skal prøve den - heldigvis kan den fås for 69 kr HER

Den er 100 % naturlig og kan holde i 2-3 måneder. Så den er også meget økonomisk i brug, som ekstra bonus :-)

13 September 2015 22.41
Simone Lone

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Sidste dermaroller behandling

11 September 2015 12.07
Denice Khan

Her kommer mit sidste indlæg om dermaroller behandlinger. Jeg har nu fået alle 3 behandlinger for at opnå det bedste resultat for min hud. Det skal lige siges det er forskelligt fra person til person, hvor mange gange der er nødvendigt for at forny og få en ensartet hud.

Jeg er nu helet efter min tredje gang og resultatet er virkelig til at se synes jeg. Min hun ser nærmeste ud som om den er blevet retoucheret op. Den er fin og har en flot glød all over. Selv har flere af mine veninder sagt uden jeg har nævnt jeg fik disse behandlinger, at min hud var usandsynlig flot og om jeg havde fået botox i panden, fordi den så helt glat haha! Det skal lige siges at det har jeg ikke, men meget fedt at få af vide at man har en flot glød og en ”stram” pande :D

Alt i alt har det være den bedste og mest effektive behandling jeg nogensinde har fået. Det kan jeg takke Signe for fra Healux klinikken. Hun har virkelig gjort det godt, og jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder. Derfor kan jeg kun anbefale denne behandling, til alle der synes at mangle glød, gerne vil have en ens hud, eliminere fine linjer, og acne ar.

Læs om mine tidligere behandlinger:

Første omgang

Anden omgang

Gå evt ind og læs om behandlingen på Healux klinikken her og se så at bestille tid, for det her det rykker!

Nedenfor har jeg lagt to billeder op. Det ene er lige efter min tredje behandling, så er helt rød - man kan også ane de små mikroskopiske huller i huden. Det andet er det endelige resultat som min hud ser ud nu :) Jeg er mega glad for resultatet!!

11 September 2015 12.07
Denice Khan

Kommentér indlæg

KATEGORI

relaterede

Har du glemt din kode?Klik her